aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο μισθός του Μπεν Σαχάρ, τα πριμ και η ανακούφιση για Μάτιτς

ΑΠΟΕΛ: Ο μισθός του Μπεν Σαχάρ, τα πριμ και η ανακούφιση για Μάτιτς

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο θα μπει την Τρίτη ο Μπεν Σαχάρ. Ο Ισραηλινός επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι συμφώνησαν τα πάντα με την Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ τακτοποιήθηκαν και τα οφειλόμενα του 30χρονου ποδοσφαιριστή από την ισραηλινή ομάδα.

Ο πρώτος σκόρερ της Μπερ Σεβά την τελευταία πενταετία υποβλήθηκε την Παρασκευή σε τεστ κορωνοϊού και θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα το αποτέλεσμα της εξέτασης. Εφόσον είναι αρνητικός θα ετοιμάσει βαλίτσες και με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα θα αφιχθεί στη Λάρνακα την Τρίτη. Αφού περάσει από τις απαραίτητες διαδικασίες που προνοούν τα πρωτόκολλα, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα τεθεί σε ισχύ το υπογρεγραμμένο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ.

Η μετεγγραφή του Μπεν Σαχάρ θα είναι με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια και όπως αναφέρουν στο Ισραήλ οι ετήσιες απολαβές του στον ΑΠΟΕΛ θα είναι 300.000 δολάρια (292.255 ευρώ), ενώ θα έχει πριμ κατάκτησης τίτλων και πρόκρισης σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα πληρώσουν χρήματα στην Μπερ Σεβά για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα λάβει ως αποζημίωση από την ισραηλινή ομάδα ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ, καθώς το συμβόλαιό του που έχει ισχύ έως το Καλοκαίρι του 2023 προνοεί απολαβές κοντά στις 400.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος για Τάαμαρι: «Δυστυχώς θα στενοχωρήσω κάποιους…»

Στο Ισραήλ θεωρούν δεδομένο ότι ο Μπεν Σαχάρ θα έχει στην πλάτη της φανέλας του τον αριθμό «14» τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ και όπως σημειώνουν ο Ισραηλινός διεθνής νιώθει ανακουφισμένος που ο αγαπημένος του αριθμός απελευθερώθηκε στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο από τον Ούρος Μάτιτς.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση Πετεβίνου για Ακιντόλα και ο Τάαμαρι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ