aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο «Μίρο» και οι άλλοι

ΑΠΟΕΛ: Ο «Μίρο» και οι άλλοι

Ο Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς ως ποδοσφαιριστής αγαπήθηκε από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ· λέτε να γίνει το ίδιο αυτή τη φορά υπηρετώντας την ομάδα από άλλο πόστο; Ίσως… Το όνομα του Σέρβου βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για κάλυψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή στον ΑΠΟΕΛ. Ήδη έγινε επαφή με τον «Μίρο», που τυγχάνει αποδοχής από τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τον κόσμο της ομάδας, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ δεν θα βιαστούν να κάνουν την επιλογή γα τη συγκεκριμένη θέση. Θα θελήσουν να αξιολογήσουν όλες τις περιπτώσεις που θα έχουν ενώπιόν τους, θα τα ζυγίσουν όλα και τότε θα γίνει κίνηση για σύναψη συνεργασίας. Επιδίωξη των γαλαζοκιτρίνων είναι ο εκλεκτός, όποιος κι αν θα είναι αυτός, να πείσει για το πλάνο που θα θελήσει να εφαρμόσει σ’ ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα κεφάλαιο που δεν αναμένεται να κλείσει σύντομα.

Ο Μιροσάβλιεβιτς αγωνίστηκε για μια τριετία στον ΑΠΟΕΛ, από το 2008 έως το 2011, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Με την παρουσία του αλλά και τον χαρακτήρα του κέρδισε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ