aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Μιλόγεβιτς που… ντύνεται Γιοβάνοβιτς

ΑΠΟΕΛ: Ο Μιλόγεβιτς που… ντύνεται Γιοβάνοβιτς

Μιλώντας σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, απεκάλυψε τον τρόπο λειτουργίας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Απολύτως φυσιολογικά άρχισαν οι συγκρίσεις με έναν από τους προκατόχους του και συμπατριώτη του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για τα μετεγγραφικά, ο Πετεβίνος άρχισε λέγοντας «δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σέρβο προπονητή:

«Ψάχνουμε για το ενδεχόμενο να προστεθεί ένας επιθετικός, όμως όπως αντιλαμβάνεστε και μαθαίνοντας και τον κ. Μιλόγεβιτς, ούτε αυτός βιάζεται και ψάχνει μια περίπτωση που θα του δώσει τα πράγματα που θέλει. Είχε σκιαγραφήσει κατά κάποιο τρόπο τη δική του φιλοσοφία ο κ. Μιλόγεβιτς, που είχε πει ότι η μετεγγραφική του Ιανουαρίου είναι η πιο δύσκολη περίοδος».

Με απλά λόγια, ο νυν κόουτς του ΑΠΟΕΛ λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο όπως τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εξαντλούσε κάθε περιθώριο ώστε να είναι σίγουρος προτού ανάψει το πράσινο φως για μετεγγραφή. Ίσως και να πρόκειται για τον τρόπο σκέψης της σερβικής σχολής, να περνούν από κόσκινο κάθε στόχο ώσπου να επιλεγεί ο εκλεκτός.

Για να δούμε λοιπόν πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα σχετικά με την προσπάθεια απόκτησης σέντερ φορ, που είναι η βασική προτεραιότητα των γαλαζοκιτρίνων για τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ