aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Μιχαΐλοβιτς σε ρόλο τζόκερ

ΑΠΟΕΛ: Ο Μιχαΐλοβιτς σε ρόλο τζόκερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το πόσο πολύτιμος και ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς το έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις και την απόδοσή του κατ’ επανάληψη. Ο Σέρβος στην καταγωγή αμυντικός αποδεικνύεται ένα πολυεργαλείο με όλη τη σημασία της λέξης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ρευστό το σκηνικό με Χατζηλούκα, λόγω Ντολ!

«Τζόκερ» που παίζει σε δυο και τρεις θέσεις και μάλιστα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις ήρθε στον ΑΠΟΕΛ μας «συστήθηκε» ως αριστερός χαφ, πριν αγωνιστεί στη φυσική του θέση που είναι το δεξί άκρο της άμυνας. Ένα μοντέρνο μπακ χαφ, που ανεβοκατεβαίνει όλη τη δεξιά πλευρά, ενώ στον αγώνα με την ΑΕΛ στο Σούπερ Καπ πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ. Στον αγώνα με την Καραμπάχ, μετά τον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου, ο Τόμας Ντολ τον επιστράτευσε στο αριστερό άκρο (και πέρασε δεξιά ο Γιάκολιτς) και ο 28χρονος άσος κάλυψε αρκετά ικανοποιητικά τη θέση που του ανατέθηκε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η Σαλαμίνα, ο Μούσα και τα (πολλά) «πρέπει»

Τόσο ο Ντολ όσο και ο ΑΠΟΕΛ στο πρόσωπο του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς «ανακάλυψαν» έναν ποιοτικό πολυθεσίτη που μπορεί να δώσει λύσεις ανά πάσα στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ