aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΠΟΕΛ: Ο μελετημένος Τζίμης, οι δικαιολογίες των εκτός έδρας και η ευχή

ΑΠΟΕΛ: Ο μελετημένος Τζίμης, οι δικαιολογίες των εκτός έδρας και η ευχή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Διαβασμένος μέχρι… αηδίας ο προπονητής καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ ενόψει των δύο πρώτων επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του. Ο μαραθώνιος, όπως τον χαρακτήρισε, αρχίζει την Τετάρτη από την Τσεχία για το Europe Cup και ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο.

Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε σήμερα στην ιστοσελίδα μας goal.com.cy και φυσικά αναφέρθηκε στον αγώνα με την BK Parbudice, σε αυτόν με την ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο, για το Σούπερ Καπ και γενικά πως κυλάει η προετοιμασία στους γαλαζοκίτρινους. Επίσης ευχήθηκε τα καλύτερα επί της ευκαιρίας της νέας σεζόν.

Για τον αγώνα στη Τσεχία: «Ναι, όντως εμείς αρχίζουμε με το ματς στην Τσεχία. Μαζέψαμε πληροφορίες για την BK Parbudice. Είναι ομάδα που τα τελευταία 4-5 χρόνια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, είναι ομάδα ρυθμού, πηγαίνει ψηλά τα σκορ της στους 85-90 πόντους. Μέχρι στιγμής 5 νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή κρίνεται ως φυσιολογική, αφού ήρθε από την πιο δυνατή ομάδα. Στηρίζεται σε τρεις Αμερικάνους παίχτες  και δύο Τσέχους. Έχει μία βάση που είναι οι κινητήριοι μοχλοί της. Εμείς έχουμε μία δύσκολη αποστολή, όμως έχουμε πίστη δυνατότητες θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και αν έρθει η νίκη καλώς».

ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ PANELEFSINIAKOS - KORIVOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Για τον αγώνα του Σούπερ Καπ: «Σε λιγότερο 48 ώρες με ΑΕΚ που έχει ίδιο προπονητή, ίδια φιλοσοφία και άρχισε πολύ πιο νωρίς. Είναι παιχνίδι που αποτελεί γιορτή και εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε μία νίκη για την έναρξη της σεζόν. Μετά συνεχίζουμε εκτός εκτός έδρας και θα πάμε στη Λιθουανία για το παιχνίδι με τη BC Siauliai, ενώ στο πρωτάθλημα αρχίζουμε πάλι εκτός έδρας κόντρα στην ΕΘΑ. Φυσικά, δεν αποτελούν δικαιολογία τα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας μαραθώνιο και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε».

Για την προετοιμασία: «Πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ μας. Σε σύντομο διάστημα κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή από πολλές λίστες παιχτών. Οι καλαθοσφαιριστές δείχνουν διάθεση και θέληση να προσαρμοστούν. Αυτά για τους ξένους. Επίσης, ως γνωστό στηριζόμαστε σε 4 έμπειρους Κύπριους τους Παντούρη, Κούνα, Κασκίρη και Κοιλάρα».

Καταλήγοντας, ο κ. Κουστένης έστειλε τις δικές του ευχές: «Από 19 Οκτωβρίου μέχρι Μάιο. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος πως κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε κάποια καλά παιχνίδια, ντέρμπι, αλλά και εκπλήξεις».

ÊÏÕÓÔÅÍÇÓ ÊÏÎ ÔÑÉÊÁËÁ - ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ KOUSTENIS COX TRIKALA - PANELEFSINIAKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ