aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο μεγάλος προβληματισμός του Χατζηλούκα

ΑΠΟΕΛ: Ο μεγάλος προβληματισμός του Χατζηλούκα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός για τον Λούκα Χατζηλούκα όσον αφορά στον καταρτισμό του αρχικού σχήματος στο επικείμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, δεν είναι άλλος από τους ποδοσφαιριστές που θα συνθέσουν την αμυντική γραμμή.

Οι Γιώργος Μερκής και Νικόλας Ιωάννου συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό. Συν τοις άλλοις, εκτός έμεινε και ο Βιντ Μπέλετς, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλο μετά τον αγώνα με τη Σεβίλλη. Εκτός απροόπτου, τη θέση του Μπέλετς θα πάρει ο Βάτερμαν, στο κέντρο της οπισθοφυλακής θα είναι οι Πραξιτέλης Βούρος, Βούγιαντιν Σάβιτς και στα άκρα δύο εκ των Αντόνιο Γιάκολις, Χρίστος Σιέλης, Ζοαοζίνιο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πλειάδα επιλογών για τον Κύπριο προπονητή ώστε να συνθέσει το παζλ του αρχικού σχήματος. Στη σημερινή και τελευταία προπόνηση θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις, με το στόχο της νίκης να είναι ασφαλώς αδιαπραγμάτευτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ