aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Μακάρθι καλεί (ξανά) τον Μπερν

ΑΠΟΕΛ: Ο Μακάρθι καλεί (ξανά) τον Μπερν

Την απόκτηση του Τζακ Μπερν για λογαριασμό της Κάρντιφ επιθυμεί ο Μικ Μακάρθι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου της «Mirror», Ντάρερ Γούιτκουπ. Ο Ιρλανδός προπονητής ήταν αυτός που έφερε τον συμπατριώτη του άσο στον ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο, όμως οι δρόμοι τους χώρισαν νωρίς καθώς ο έμπειρος κόουτς αποχώρησε προτού καν συμπληρώσει δύο μήνες παρουσίας στον «Αρχάγγελο».

Tις πληροφορίες αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα the72.co.uk, η οποία σημειώνει πως ο 71χρονος τεχνικός ενδιαφέρεται για «επαγγελματική επανένωση» με τον Τζακ Μπερκ. «Τα Bluebirds θα χρειαστούν επιθετική ενίσχυση τις επόμενες εβδομάδες και ο Μακάρθι θα μπορούσε να φέρει τον Μπερν από τον  ΑΠΟΕΛ στην Ουαλία», σημειώνει το ρεπορτάζ για τον 25χρονο άσο που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μπερν κατέγραψε πέντε συμμετοχές με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, προτού μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στη μέση. Το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ λήγει το καλοκαίρι του 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ