aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Μάγκλιτσα μένει στα «πιτς» και προκαλεί πονοκέφαλο

ΑΠΟΕΛ: Ο Μάγκλιτσα μένει στα «πιτς» και προκαλεί πονοκέφαλο

Με τον Μάριο Ηλία μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό θα υποδεχθεί την Πέμπτη την Κίζιλζαρ ο ΑΠΟΕΛ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Άντον Μάγκλιτσα ταλαιπωρείται από θλάση και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει το πλάνο του Σωφρόνη Αυγουστή για το πρώτο ραντεβού με τους Καζάκους.

Ο Κροάτης αγωνίσθηκε ως αλλαγή στον επαναληπτικό με την Μπότεφ Πλόβντιβ και επιβεβαίωσε γι’ άλλη μία φορά πόσο επιρρεπής είναι στους τραυματισμούς. Εκτός δράσης γι’ ακόμη τουλάχιστον 3-4 βδομάδες θα μείνει ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, επομένως στέρεψαν για τα καλά οι επιλογές του Αυγουστή για την γραμμή κρούσης.

Στον Αρχάγγελο υπάρχει έντονος προβληματισμός, ιδίως με την περίπτωση του Μάγκλιτσα, καθώς ο Κροάτης δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Με εξαίρεση ορισμένες εκλάμψεις η παρουσία του παίρνει απροβίβαστο βαθμό και δεν μπορεί να αποκλεισθεί η πιθανότητα περαιτέρω ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ