aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ο Λουντέμο έπιασε το πόδι του και ο Αυγουστή το κεφάλι του

AΠΟΕΛ: Ο Λουντέμο έπιασε το πόδι του και ο Αυγουστή το κεφάλι του

«Πονοκέφαλο» έφερε στον Σωφρόνη Αυγουστή η προπόνηση της Τετάρτης. Ο Μάριους Λουντέμο ένιωσε ενόχληση στο σημείο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» και του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Νοουμένου πως το ντέρμπι με την Ομόνοια είναι ορισμένο για την Κυριακή (26/12) και απομένουν λίγες προπονήσεις οι πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο δεν είναι με το μέρος του Νορβηγού μέσου.

Θυμίζουμε πως ο Λουντέμο ήταν στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ όταν διακόπηκε το ντέρμπι και ως εκ τούτου εφόσον δεν είναι διαθέσιμος θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον Σωφρόνη Αυγουστή και να καταγραφεί ως η μία από τις πέντε κινήσεις που δικαιούται η κάθε ομάδα.

Εκτός αποστολής στον αγώνα με την Ομόνοια, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συμπληρώθηκε τη μέρα της διακοπής, είναι οι Σόουζα και Nτε Βινσέντι, επομένως οι διαθέσιμες επιλογές για τον Κύπριο προπονητή είναι ελάχιστες με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι να προβάρει φανέλα βασικού ως παρτενέρ του Σατσιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ