aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο λόγος στους ειδικούς για τον Σάβιτς

ΑΠΟΕΛ: Ο λόγος στους ειδικούς για τον Σάβιτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ήταν που ήταν «κρύες» οι σχέσεις του ΑΠΟΕΛ με τον Βούγιαντιν Σάβιτς, ήλθε άλλο ένα συμβάν για τις διασαλεύσει περισσότερο. Ο Σέρβος στόπερ με την επιστροφή του στην Κύπρο, υποβλήθηκε έως τώρα σε τρία τεστ. Δύο εξ αυτών βγήκαν αρνητικά, ενώ αυτό που έγινε κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας «έδειξε» αρνητικό.

Ιστοσελίδες στη Σερβία έκαναν σενάρια συνωμοσίας, ισχυριζόμενες ότι απώτερος σκοπός είναι ο Σάβιτς να του ασκηθεί πίεση ώστε να αποδεχθεί μείωση απολαβών. Κάτι που απορρίπτουν κατηγορηματικά στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, έστειλαν τα τεστ στην επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το περιβάλλον του Σάβιτς ισχυρίζεται εκμετάλλευση του κορωνοϊού

Ο παίκτης θα παραμείνει υπό περιορισμό και θα ακολουθηθούν οι υγειονομικές διαδικασίες του κράτους μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Υπενθυμίζουμε πως ο Σάβιτς είχε βρεθεί θετικός σε κορωνοϊό πριν από ένα μήνα και με την πάροδο των ημερών, έκανε νέο τεστ που βγήκε αρνητικό. Σημειώνεται πως ο παίκτης ήταν αρνητικός σε τρεις ελέγχους πριν ταξιδέψει στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Επείγει του επιθετικού, αναμονή για τον Nανά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ