aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο λόγος που τηρεί σιγήν ιχθύος

ΑΠΟΕΛ: Ο λόγος που τηρεί σιγήν ιχθύος

Την ώρα που οι πληροφορίες φέρουν τον Σάββα Πουρσαϊτίδη δύσκολα να επιβιώνει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, με την ήττα στην Πάφος FC να είναι βαριά κι ασήκωτη και να καταλογίζεται το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στον προπονητή, η διοίκηση μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος.

Μετά τη συνάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη με τον Ελλαδίτη προπονητή, δεν ακολούθησε τοποθέτηση της διοίκησης, με τον κόσμο της ομάδας να αναμένει με ανυπομονησία τις αποφάσεις και τις εξελίξεις. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Λευκωσίας είναι έντονα προβληματισμένος και παρόλο που έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το κάζο στην Πάφο, δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Θέλει να είναι σίγουρος για τις όποιες αποφάσεις θα λάβει ο ίδιος και η διοίκησή του, με γνώμονα πάντα το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Εφόσον ο Πουρσαϊτίδης θα αποτελέσει παρελθόν, στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να είναι έτοιμοι και για τον αντικαταστάτη του. Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερεί και την επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του Ελλαδίτη προπονητή.

Ωστόσο, όποια κι αν θα είναι η απόφαση, αυτή αναμένεται να γνωστοποιηθεί την Παρασκευή, καθώς δεν είναι και το καλύτερο για την ομάδα να επικρατεί αβεβαιότητα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο, δίνει την ευχέρεια στον Πετρίδη και τους συνεργάτες του να λάβουν αποφάσεις με καθαρό μυαλό και χωρίς την πίεση του χρόνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ