aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Κβιλιτάια φώναξε «παρών»

ΑΠΟΕΛ: Ο Κβιλιτάια φώναξε «παρών»

Με θετικό νέο άρχισε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τη «μάχη των μαχών», όπως χαρακτηρίζεται το ντέρμπι της Κυριακής (8/5) με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια ανέβασε ρυθμό στην προπόνηση της Τρίτης (3/5), η οποία ήταν η πρώτη μετά το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ως εκ τούτου ο Γεωργιανός επιθετικός, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα είναι στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή για το κατά τα φαινόμενα πιο σημαντικό παιχνίδι στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Κύπριος τεχνικός επανέλαβε, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, την επιθυμία του κάποια στιγμή να αγωνιστεί με τους Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια στην επίθεση και πρόκειται για ένα υπαρκτό σενάριο ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Κροάτης, λόγω ετοιμότητας και φόρμας, έχει προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στην πρώην ομάδα του, όμως η επιστροφή του Κβιλιτάια μετά τις 2 Απριλίου, αποτελεί ισχυρό «όπλο» στα χέρια της τεχνικής ηγεσίας.

Διαθέσιμοι είναι, επίσης, οι Καρώ και Εντονγκαλά αφού εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους κάτι που σημαίνει πως ο ΑΠΟΕΛ πάει με τα καλύτερα δεδομένα στην αναμέτρηση του Τσιρείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ