aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Κβιλιτάια έβαλε τέλος σε ένα... τρελό σερί

ΑΠΟΕΛ: Ο Κβιλιτάια έβαλε τέλος σε ένα… τρελό σερί

Σκοράροντας στο 80ό λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΛ και διαμορφώνοντας το 3-0 στο ΓΣΠ, ο Κβιλιτάια έβαλε φρένο σε ένα τρελό σερί για τον ΑΠΟΕΛ: Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε εν κινήσει παιχνίδι, ενώ προηγήθηκαν εφτά γκολ από στατικές φάσεις!

Το σερί άρχισε με το απευθείας φάουλ του Οκριασβίλι κόντρα στον Εθνικό και συνεχίστηκε από τον Καρώ στο ίδιο ματς (2-1). Ακολούθως ήρθε το αυτογκόλ του Μουσούντα στο ματς με τον Άρη (1-0) σε εκτέλεση κόρνερ και αφού προηγήθηκε κεφαλιά του Σόουζα.

Μετά ήταν το 2-2 με τη Δόξα, με τέρματα που επιτεύχθηκαν από εκτελέσεις κόρνερ. Πρώτα με κεφαλιά του Σάβιτς και ύστερα με αυτογκόλ του Τιντζανί στην προσπάθειά του να αποκρούσει γυριστή κεφαλιά του Καρώ.

Τέλος, στο ματς με την ΑΕΛ, προηγήθηκε το εύστοχο πέναλτι του Κβιλιτάια και στη συνέχεια το τέρμα με κοντινό σουτ του Σόουζα μετά από φάουλ του Οκριασβίλι και κεφαλιά του Καρώ.

Εφτά τέρματα που επιβεβαιώνουν πόσο ισχυρός είναι ο ΑΠΟΕΛ στις στατικές φάσεις και στον «αέρα». Όσο για το προηγούμενο… μη στατικό γκολ των γαλαζοκιτρίνων; Σύμπτωση; Το πέτυχε πάλι ο Κιβιλιτάια, στο 1-2 από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ