aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ο κορυφαίος των κορυφαίων...»

ΑΠΟΕΛ: «Ο κορυφαίος των κορυφαίων…»

Υπόκλιση ΑΠΟΕΛ στον Νούνο Μοράις. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ συμπλήρωσε 505 συμμετοχές με την γαλαζοκίτρινη φανέλα και έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε για μια εικοσαετία ο Γιάννος Ιωάννου.

Διαβάστε το μήνυμα του ΑΠΟΕΛ μέσω των Social Media:

Αναλυτικά: «O Nuno #Morais πέτυχε κάτι που προφανώς είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο να επαναληφθεί. Συμπλήρωσε 505 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του Γιάννου Ιωάννου, ενός θρύλου της ομάδας μας, το οποίο διατηρούσε για μια εικοσαετία.

Ο αρχηγός της ομάδας μας συμπλήρωσε: 338 Aγώνες Πρωταθλήματος, 111 Ευρωπαϊκούς Αγώνες, 9 Αγώνες Super Cup, 47 Αγώνες Κυπέλλου

Αυτοί οι αριθμοί είναι αξεπέραστοι σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή έχει αγωνιστεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο σε μία μόνο ομάδα. Όμως ο Μοrais μέσω των επιτυχιών του ΑΠΟΕΛ έχει πολύ μεγαλύτερα παράσημα. Οι 7 παρουσίες σε ευρωπαϊκούς ομίλους, 4 στο UEFA Champions League και 3 στο UEFA Europa League θα μπορούσαν να είναι η κορύφωση στην καριέρα του. Όμως δεν είναι ούτε αυτά αφού ο Nuno ήταν τυχερός και ικανός για να πετύχει δύο ακόμη πιο μεγάλα επιτεύγματα. Να προκριθεί στα προημιτελικά του UEFA Champions League και στη φάση των «16» του UEFA Europa League. Επιτεύγματα που στον συνδυασμό τους είναι προφανώς αδύνατο να επαναληφθούν πόσο μάλλον να ξεπεραστούν.

Ο Nuno Morais δεν περνά απλά στο Πάνθεον των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και την ασπίδα στο στήθος αλλά το πιο πιθανό είναι ότι η ιστορία θα τον κατατάξει ως τον “κορυφαίο των κορυφαίων”. Με βάση τους αριθμούς, την προσφορά του και τον ακέραιό του χαρακτήρα προφανώς και του αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ