aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο κόουτς το παίρνει αλλιώς

ΑΠΟΕΛ: Ο κόουτς το παίρνει αλλιώς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τι και αν ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται μεθαύριο το Παραλίμνι για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος; Η σκέψη βρίσκεται «καρφωμένη» στον σημαντικότατο πρώτο αγώνα με την Ανόρθωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου που διεξάγεται σε επτά μέρες. Το προπονητικό τιμ όσο βλέπει την άμμο από την κλεψύδρα του χρόνου να αδειάζει τόσο περισσότερο προσαρμόζει το πλάνο, με στόχο να παρουσιαστούν άπαντες πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολογεί καθημερινώς την κατάσταση όλων των παικτών και τα λέει με τους συνεργάτες του. Και όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να ρισκάρει στο επικείμενο ματς με το Παραλίμνι. Εν ολίγοις, προσανατολίζεται σε «λίφτινγκ» στο αρχικό σχήμα ώστε να πάει στη μάχη των μαχών με την «Κυρία» με ξεκούραστο και πρωτίστως πανέτοιμο τον βασικό κορμό. Απέναντι στους βυσσινί, επομένως, θα δώσει ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν μετρούν φουλ συμμετοχές, αντλώντας συμπεράσματα ενόψει της τελικής ευθείας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι Χρίστος Σιέλης, Αρτούρ Ζορζ, Κώστας Αποστολάκης, Χρίστος Γουίλερ, Κάρλος Ντίας, Σταύρος Γαβριήλ, Μπεν Σαχάρ, Τομάς ντε Βινσέντι, Ανδρέας Κατσαντώνης, ίσως και ο Άντχε Νούχιου, θα πάρουν οδηγίες για να αγωνισθούν. Όπως είπε προσφάτως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, θέλει σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει, οπότε δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Σατσιάς επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», αρχίζοντας πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να είναι έτοιμος να διανύσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Υπενθυμίζουμε πως, στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα προ τριών εβδομάδων, υπέστη κάταγμα κλείδας και πέρασε την επομένη την πόρτα του χειρουργείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ