aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο κόουτς, η ηρεμία και ο κόσμος

ΑΠΟΕΛ: Ο κόουτς, η ηρεμία και ο κόσμος

Τι και αν βρισκόμαστε ακόμα στην 4η αγωνιστική; Για τον ΑΠΟΕΛ, χαρακτηρίζεται άκρως σημαντικό το μεθαυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Και μην οδηγηθεί αβίαστα το μυαλό σας πως θα κριθεί οτιδήποτε σχετικά με τους στόχους που τέθηκαν. Η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά είναι επιτακτική ανάγκη, μαζί με άλλους λόγους που καθορίζουν πολλά όσον αφορά στη συνέχεια.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, αρχικά, καταλαβαίνει ότι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κρίνεται πολύ πιο αυστηρά. Μετά από ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας, υπάρχουν πλέον αυξημένες απαιτήσεις. Μπορεί να δόθηκε… άφεση αμαρτιών για το τραγικό φινάλε της λήξασας σεζόν, αλλά φέτος τα δεδομένα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

Μετά από ένα παιχνίδι που θύμισε εν πολλοίς τις εμφανίσεις στα τρία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι σε Μπότεφ Πλόβντιφ, Κιζιλζάρ και Τζουγκάρντεν, οι γαλαζοκίτρινοι επιβάλλεται να σηκώσουν ανάστημα και να οδηγηθούν στη διακοπή του πρωταθλήματος με ηρεμία.

Πάμε πιο κάτω: Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ φροντίζει να δηλώνει έντονο «παρών». Είτε η ομάδα αγωνίζεται εντός έδρας είτε εκτός. Ακόμα και μετά τον άδοξο αποκλεισμό από το Κόνφερενς Λιγκ, δεν ξενέρωσε. Ακόμα και μετά την ήττα από τον Άρη. Οι εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θα τον κρατήσουν στην κερκίδα, αυξάνοντας σταδιακά περισσότερο τη προσέλευση. Η ομάδα καλείται να «συνέλθει» αγωνιστικά και αντεπιτεθεί ώστε να ενισχυθεί η πίστη. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θέλει και πολλά για να… γυρίσει την πλάτη. Τα παραδείγματα του παρελθόντος είναι, εξάλλου, πολλά.

Ο ΑΠΟΕΛ, επίσης, θα είναι η πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα που θα έχουν την ξεκάθαρη ετικέτα του φαβορί. Αναμετρήθηκε με τον κακό του δαίμονα, Πάφος FC, ακολούθως με την Ανόρθωση και προσφάτως με τον ιδιαίτερα φιλόδοξο από την περσινή σεζόν, Άρη. Τώρα, κόντρα τον Ολυμπιακό, ομάδα που βγάζει σε αδρές γραμμές αρκετά αγωνιστικά θέματα, απόρροια των λανθασμένων εκτιμήσεων το καλοκαίρι και του αργοπορημένου προγραμματισμού, έχει αναντίρρητα τον πρώτο λόγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ