aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο κίνδυνος από τη δύναμη της συνήθειας…

ΑΠΟΕΛ: Ο κίνδυνος από τη δύναμη της συνήθειας…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Για τον ΑΠΟΕΛ έχει ιδιαίτερη σημασία να επιστρέψει στις επιτυχίες και τα νικηφόρα αποτελέσματα, πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο και την ανάγκη και για έναν ακόμα λόγο. Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ειδικότερα οι ήττες (αλλά και οι εμφανίσεις) αποκτούν μεγάλη βαρύτητα όταν είναι επαναλαμβανόμενες, καθώς η δύναμη της συνηθείας λειτουργεί άκρως αρνητικά στην ψυχολογία και τον τρόπο αντίδρασης των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο.

Πράγμα που αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο, με ευδιάκριτα τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στην απόδοση των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να σηκώσει αγωνιστικά κεφάλι. Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Ντελατόρε, Μοράις, Καρλάο αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα για του λόγου το αληθές στο πιο πάνω.

Ποδοσφαιριστές, που όχι πολύ παλιά αποτελούσαν βαρόμετρο και έκριναν παιχνίδια, διανύουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Γι’ αυτό και στον αυριανό αγώνα οι γαλαζοκίτρινοι έχουν έναν λόγο παραπάνω να θέλουν τη νίκη κόντρα στην «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ