aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Καζού, ο Ιμπάνιες και τα εφτά «αγκάθια»

ΑΠΟΕΛ: Ο Καζού, ο Ιμπάνιες και τα εφτά «αγκάθια»

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα «δουλεύει» και τις μετεγγραφικές εκκρεμότητες που έχουν απομείνει στο ρόστερ. Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών, Ντομένικο Τέτι θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με το κτίσιμο του ρόστερ, δίνοντας σε μεταγενέστερο βαθμό βαρύτητα στις αποχωρήσεις των γαλαζοκίτρινων.

Αναλυτικά τα ανοικτά κεφάλαια που έχουν απομείνει στους γαλαζοκίτρινους:

ΖΟΑΟ ΚΑΡΛΟΣ

Ο Ντομένικο Τέτι στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση αριστερού μπακ. Οι πληροφορίες που θέλουν τον Ζοάο Κάρλος (Ζοαοζίνιο) να βρίσκεται στην πόρτα εξόδου του Αρχαγγέλου όλο και πληθαίνουν, αφού μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός της μονιμοποίησης του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Κουκιά καθαρισμένα, ο Τραμετσάνι έβγαλε ενδεκάδα

ΚΑΖΟΥ ΚΑΙ ΙΜΠΑΝΙΕΣ

Ο Καζού σύμφωνα με όσα μεταδίδονται έχει συμφωνήσει με την Μπράγκα. Εντούτοις, η Σάντος δεν δίνει τη συγκατάθεσή της για άμεση παραχώρησή του και ο ΑΠΟΕΛ παρακολουθεί. Ωστόσο, το sdna.gr έκανε λόγο για δυναμικό μπάσιμο των γαλαζοκίτρινων για απόκτηση του Αργεντινού Λουίς Ιμπάνιες, τον οποίον διεκδικεί και ο Άρης Θεσσαλονίκης.

ΓΚΑΓΙΑΣ ΖΑΧΙΝΤ

Στάσιμο παραμένει το ενδεχόμενο δανεισμού του Γκάγιας Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι δεν ανεβάζουν την προσφορά τους, οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάζονται ανυποχώρητοι και το θέμα δεν προχωρά. Ο ΑΠΟΕΛ πάντως δεν φέρεται διατεθειμένος να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Διαβάστε επίσης: «Φαβορί για Λουίς Ιμπάνιες ο ΑΠΟΕΛ»

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ

Οι μέρες περνάνε αλλά το θέμα Κωστάκης Αρτυματάς παραμένει στάσιμο. Το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης είναι δεδομένο, ωστόσο οι πρωταθλητές δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν την πρόταση των 80.000 που κατέθεσε η «Μεγάλη Κυρία». Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, καθώς ο Κύπριος άσος δεν υπολογίζεται από τον Παόλο Τραμετσάνι.

ΜΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει ακόμη με την περίπτωση αυτών των δύο. Βέβαια, το πιο λογικό είναι να αποχωρήσουν και οι δύο υπό το καθεστώς του δανεισμού, καθώς στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και θα χρειαστεί να αποχωρήσουν κάποιοι. Περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ έχει ο Αντωνίου, ενώ ο Μακρής όπως όλα δείχνουν θα δοθεί εκ νέου δανεικός στην ΑΕΛ

ΡΕΖΑ – ΡΟΜΟ

Δεν υπολογίζονται και αναμένεται να αποχωρήσουν από τον ΑΠΟΕΛ μόλις βρεθεί η κατάλληλα φόρμουλα αποχώρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ