aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Ο Κασκίρης και ο «καυτός» Αύγουστος

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πριν από λίγες μέρες, σε ρεπορτάζ μας αναφερθήκαμε στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ, κάτι που παραδέχθηκε και ο πρόεδρος του Σωματείου Χριστόφορος Ποταμίτης.

Κάτι που επί του παρόντος κρατάει σε στασιμότητα τα ζητήματα προγραμματισμού, για την Ανδρική ομάδα καλαθόσφαιρας, που βέβαια είναι και η… ναυαρχίδα των τμημάτων που τελούν υπό την ευθύνη του σωματείου.

Τι γίνεται λοιπόν στο καλαθοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ; Τη δεδομένη στιγμή, τρεις Κύπριοι παίκτες, είναι σίγουρο ότι θα αγωνίζονται με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους Κούνα, Παντούρη (που έχουν υπογραμμένο συμβόλαιο) και Κοιλαρά, που αποκτήθηκε λίγο μετά τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Μια επιπρόσθετη πληροφόρηση αναφέρει ότι στο ΑΠΟΕΛ, θα αγωνίζεται κατά τη νέα χρονιά, ο Τόλης Κασκίρης.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε από πλευράς ΑΠΟΕΛ, οι ενέργειες προγραμματισμού, θα αρχίσουν κατά τις αρχές Αυγούστου. Λογικά, το πρώτο θέμα που θα πρέπει να κλείσει, θα είναι αυτό της τεχνικής ηγεσίας. Αυτονόητο είναι το ότι, ο νέος προπονητής των κυπελλούχων, θα επιληφθεί μαζί με τη διοίκηση το κεφάλαιο ξένων παικτών και συμπλήρωσης του ρόστερ με Κύπριους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ