aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Καρλάο και η έξτρα λύση

ΑΠΟΕΛ: Ο Καρλάο και η έξτρα λύση

ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ

Η θέση ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ενίσχυση δεν στηρίζεται στο προχθεσινό παιχνίδι. Άλλωστε, οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία άρχισαν να ασχολούνται ήδη με θέματα προγραμματισμού.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι για ακόμη ένα παιχνίδι φάνηκε το κενό που άφησε ο Καρλάο, όταν αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων. Αυτό δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση, φυσικά, μομφή για τον Μερκή που μπήκε ως αλλαγή.

Άλλωστε, η ομάδα δεν ήταν γενικώς καλή. Η απουσία του Βραζιλιάνου, όμως, από την ενδεκάδα επιφέρει πλήγμα στην ομάδα. Έτσι και αλλιώς ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται επιπρόσθετη λύση στο κέντρο της άμυνας. Το ζητούμενο είναι ο κεντρικός αμυντικός που θα στελεχώσει την ομάδα τον Ιανουάριο να προσθέσει σιγουριά.

Επιπλέον, η σύγκριση του Μπερτόλιο με τον Ντε Βινσέντι είναι αναπόφευκτη. Είναι αρκετά καλός παίκτης ο πρώτος, φαίνεται όμως ότι δεν είναι των «κυβικών» του δεύτερου, εκτός και αν αποδειχθεί στην πορεία.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις που ο «Ντέβι» σήκωνε την ομάδα στους ώμους του στα δύσκολα. Με παίκτες της κλάσης του Ντε Βινσέντι είναι δύσκολο να επιτευχθούν συμφωνίες. Αν, όμως, γίνει καλή έρευνα τότε οι πιθανότητες αυξάνονται για να εντοπιστεί ποδοσφαιριστής που να πλησιάζει τα προσόντα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ