aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο «καρχαρίας» των €5.000.000!

ΑΠΟΕΛ: Ο «καρχαρίας» των €5.000.000!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως η υπομονή που επέδειξαν με τον Μπγιορν Σιγκούρνταρσον φέρνει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Ο Ισλανδός επιθετικός, που ζήτησε και πήρε παράταση ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Ροστόφ σχετικά με οικονομική διαφορά που τους χωρίζει στο τρέχον συμβόλαιο, ειδοποίησε ότι είναι πλέον θέμα χρόνου για να ξεπεραστεί. Μόλις μπει τελεία, δεσμεύτηκε ότι θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο με τελικό προορισμό την Κύπρο.

Το αργότερο μέχρι μεθαύριο, όπως διεμήνυσε ο δυναμικός ποδοσφαιριστής, αναμένεται να πατήσει επί κυπριακού εδάφους ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν. Καμία μετεγγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη εάν δεν πέσουν οι υπογραφές. Οπότε, παρόλο που στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν από χθες αισιόδοξοι ως προς την κατάληξη της εν λόγω προσθήκης, περιμένουν πρώτα την άφιξη του 28χρονου στράικερ στη χώρα μας και έπειτα να τοποθετηθούν. Εξάλλου, προσφάτως είχαν προαναγγείλει πως θα ερχόταν την επομένη, κάτι που δεν έγινε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Να ενοχλήσουν ποιους, Πραξιτέλη Βούρο;

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά και ο Μπγιορν Σιγκούρνταρσον ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα, τουλάχιστον βάσει βιογραφικού και προοπτικής, θα πρόκειται για σπουδαία μετεγγραφή. Μόνο και μόνο που δύο ομάδες είχαν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματά του λέει πολλά. Τον Ιούλιο του 2012, συγκεκριμένα, η Γουλβς έβγαλε από το ταμείο περίπου 3.000.000 ευρώ για να αναγκάσει τη Λίλεστρομ να πει το «ναι», ενώ τον Ιανουάριο του 2018, όταν μετακόμισε στη Ρωσία από τη Μόλντε, η Ροστόφ έδωσε κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Στους 13 εκλεκτούς του Μουρίνιο ο Νούνο Μοράις

Εκτός από τις παραστάσεις που κουβαλά με την Εθνική Ισλανδίας (22 αγώνες και 4 γκολ), στην έως τώρα καριέρα του καταγράφει σχεδόν «γεμάτες» σεζόν. Το κοντέρ του… λέει 263 συμμετοχές, στέλνοντας την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό 61 φορές. Αυτό που λείπει από το βιογραφικό σημείωμά του είναι οι αναμετρήσεις στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, κάτι που αποτελεί για τον Ισλανδό ποδοσφαιριστή ένα πολύ καλό κίνητρο για να μετακομίσει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Ιδιαίτερα στην παρούσα φάση, όπου σε έναν περίπου μήνα ο ΑΠΟΕΛ θα κοντραριστεί με τη Βασιλεία για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στον Μπγιορν Σιγκούρνταρσον, που προσφάτως παντρεύτηκε, δόθηκε το προσωνύμιο «καρχαρίας», ένεκα του παρουσιαστικού του. Έχει βρεθεί στις επιλογές του προπονητή για τελευταία φορά στις 8 Δεκεμβρίου 2019 και, δη, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ροστόφ με αντίπαλο τη Σπαρτάκ Μόσχας. Κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έπαιξε σε 7 αγώνες και πέτυχε 2 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ