aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Κάντις και το σενάριο που ίσως ευκολύνει τους γαλαζοκίτρινους

ΑΠΟΕΛ: Ο Κάντις και το σενάριο που ίσως ευκολύνει τους γαλαζοκίτρινους

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ζοντέρ Κάντις είναι υπαρκτό και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οι γαλαζοκίτρινοι υπέβαλαν πρόταση. Ο 24χρονος Βενεζουελάνος ο οποίος παίζει ως κεντρικός φορ, ως «κρυφός κυνηγός» και ως δεξιός εξτρέμ, συγκαταλέγεται σε μία… πλειάδα παικτών τους οποίους η Μπενφίκα θα επιδιώξει να «ξεφορτωθεί» για να εξοικονομήσει χρήματα.

Η κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία έχει αλλάξει κατά πολύ τα οικονομικά δεδομένα των «αετών» της Λισαβόνας με τη διοίκηση να επιδιώκει να εξοικονομήσει 20.000.000 ευρώ και στο μεταγραφικό παζάρι θα κινηθούν πολύ προσεκτικά και συνετά.

Αυτό θα το πετύχουν με παίκτες που τους είχαν παραχωρήσει δανεικούς, αλλά δεν τους χρειάζονται. Το πρόβλημα για τη Μπενφίκα είναι ότι καμία από τις ομάδες που πήρε δανεικούς ποδοσφαιριστές από αυτήν δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς που είχε βάλει και σε αυτούς εντάσσεται και ο Κάντις που αγωνιζόταν στην Ντιζόν.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση σε επιθετικό της Μπενφίκα από τον ΑΠΟΕΛ»

Ο Φακούντο Φερέιρα είχε δοθεί δανεικός στην Εσπανιόλ και επιστρέφει στη Λισαβόνα. Ο στόπερ Κριστιάν Λέμα είχε δοθεί δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις και επίσης γυρίζει στη Μπενφίκα που ανήκει. Ο τερματοφύλακας, Μπρούνο Βαρέλα είχε δοθεί δανεικός στον Άγιαξ, αλλά επίσης δεν γίνεται χρήση της οψιόν αγοράς.

Ο επιθετικός Ζοντέρ Κάντις είχε πάει στη Ντιζόν και γυρίζει στη Λισαβόνα, ο χαφ Άλφα Σεμέδο είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ που επίσης τον γυρίζει στη Λισαβόνα. Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς, Λιούμπομιρ Φέισα που είχε δοθεί δανεικός στην Αλαβές και γυρίζει στην Πορτογαλία.

Διαβάστε επίσης: Η επίσημη απάντηση του ΑΠΟΕΛ για τον Ακιντόλα που «ψηφίζει» Ομόνοια

Κανένα απ’ όλους αυτούς δεν υπολογίζει η Μπενφίκα. Για όλους η Μπενφίκα θα ψάξει τρόπους για να τους αποδεσμεύσει και να απαλλαγεί από τα συμβόλαια τους που κοστίζουν αρκετά. Εάν βρεθεί φόρμουλα ανάμεσα σε Μπενφίκα και Κάντις και μείνει ελεύθερος ο παίκτης, ενώ οι απαιτήσεις του θεωρηθούν νορμάλ, δεν αποκλείεται να πλησιάσει προς… Αρχάγγελο μεριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ