aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο καλύτερος φετινός Ντε Βισνέντι τα… χάλασε στο τέλος

ΑΠΟΕΛ: Ο καλύτερος φετινός Ντε Βισνέντι τα… χάλασε στο τέλος

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ το Καλοκαίρι του 2018 έπειτα από δύο χρόνια και σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων. Ο λόγος για τον Τόμας ντε Βινσέντι ο οποίος με το «καλημέρα» πήρε φανέλα βασικού στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του, παρά το γεγονός πως στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί Ντουμπάι μετρούσε ελάχιστες συμμετοχές και ήταν σε απραξία για αρκετό χρονικό διάστημα.

Αυτό το… πλήρωσε ο Αργεντινός καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να επανέλθει πλήρως σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Ο Ντε Βινσέντι μετρά μόλις 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ (724 λεπτά), ωστόσο οι προσδοκίες όταν επέστρεψε στον Αρχάγγελο ήταν σαφώς μεγαλύτερες.

Στις 5 Ιανουαρίου ήταν η προτελευταία του παρουσία στο αρχικό σχήμα, ενώ η τελευταία ήταν μόλις χθες (21/4), δηλαδή 3 μήνες και κάτι. Κι όμως στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν από τους διακριθέντες αφού θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό, ενώ χρειαζόταν αυτό το 90λεπτο, ειδικά σε αγώνα υψηλών απαιτήσεων και ταχυτήτων. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν η καλύτερη του εμφάνιση από το Καλοκαίρι του 2018, όμως στο τέλος… τα χάλασε.

Διαβάστε επίσης: Καρέ-καρέ η ευκαιρία της χρονιάς και η κίνηση του Αλωνεύτη

Ο ΑΠΟΕΛ βρισκόταν πίσω στο σκορ, πίεζε στα τελευταία στάδια του αγώνα και ο Ντε Βινσέντι έχασε την ευκαιρία της σεζόν. Ανενόχλητος από πολύ κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και όχι στο πλεκτό για το 1-1. Σαφώς και η ήττα δεν προήλθε από την αστοχία του Αργεντινού, αλλά και από άλλους παράγοντες. Η ομάδα της πρωτεύουσας δέχθηκε γκολ ενώ ο αντίπαλος αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, και «πλήρωσε» την δυσκολία δημιουργίας φάσεων.

Ο Αργεντινός ήταν φανερά απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα και δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να πιστέψει πως έχασε τέτοια ευκαιρία. Το τεχνικό επιτελείο καλείται να διαχειριστεί την απογοήτευση του εν λόγω ποδοσφαιριστή ώστε να πεισμώσει και να χτίσει στην εμφάνιση του. Ο Ντε Βινσέντι είναι παίκτης ψυχολογίας, και αυτό φάνηκε σε αρκετά χρονικά σημεία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ