aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O κακός «δαίμονας» και το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

ΑΠΟΕΛ: O κακός «δαίμονας» και το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εκτός της ΑΕΚ που εξελίσσεται σε κακό δαίμονα του ΑΠΟΕΛ, στη λήξασα σεζόν η ομάδα της Λευκωσίας δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο άλλης μίας ομάδας. Και αυτή δεν είναι άλλη από την επικείμενη αντίπαλο, Πάφος FC, κάτι που προφανώς στέλνει μηνύματα ενόψει του αυριανού αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης στροφής του μαραθωνίου.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι που διεξήχθη εκτός έδρας, «κόλλησε» στην ισοπαλία (0-0, 8η αγωνιστική), ενώ στο ΓΣΠ γνώρισε την ήττα (1-2, 19η αγωνιστική). Παρόλο που ο Εμίλιο Ενσούε είχε «απαντήσει» στο γκολ του Ανδρέα Καρώ, εν τέλει η μπάλα κατέληξε για δεύτερη φορά στο πλεκτό του, αυτή τη φορά διά ποδός Μπράιαν Ανγούλο.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, κέρδισε και στις δύο φορές που αντιμετώπισε την Πάφος FC. Στο ΓΣΠ άστραψε και βρόντηξε (4-0), αλλά εκτός έδρας βρέθηκε λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από το στραβοπάτημα. Τότε, «μίλησε» ο Λούκας Σόουζα στο 90+3΄, γράφοντας το 3-2.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Nτολ «φτιάχνει» το παζλ

Μπορεί η προϊστορία, όσο πρόσφατη κι αν είναι, να μην λέει και πολλά πράγματα όσον αφορά στην αυριανή «μάχη», αλλά δεν παύει να κρούει το καμπανάκι στους πρωταθλητές. Θα απαιτηθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του Τόμας Ντολ, ώστε να πανηγυρίσουν την πέμπτη νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, κάτι που θα τους «οπλίσει» με αποφασιστικότητα για το παιχνίδι που θα ακολουθήσει απέναντι στην Ντουντελάνζ.

Διαβάστε επίσης: «Μου είπαν να γράψω πως με έβρισε ο Μπόρδα του ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ