aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο κακός δαίμονας και η Τζιλάνι που δείχνει τον δρόμο στον Ουζουνίδη

ΑΠΟΕΛ: Ο κακός δαίμονας και η Τζιλάνι που δείχνει τον δρόμο στον Ουζουνίδη

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, όμως σε μεγάλο βαθμό αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Και για τον ΑΠΟΕΛ αντικατοπτρίζουν πλήρως το ύψος του εμποδίου που καλείται να περάσει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη το βράδυ της Κυριακής (30/8, 20:30) στην «Αρένα». Οι γαλαζοκίτρινοι αγνοούν τη νίκη απέναντι στους Λαρνακείς στα τελευταία δέκα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ από τη μέρα που άνοιξε τις πύλες της η «Αρένα» μόλις μία φορά κατάφεραν να φύγουν με «διπλό» από τη Λάρνακα (3-1 για τα πλέι οφ στις 22/4/2018).  

Η απόδοση του ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια με Καρμιώτισσα και Τζιλάνι ήταν κατώτερη του μετρίου. Οι γαλαζοκίτρινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ΓΣΠ με την ομάδα του Χρύση Μιχαήλ στην πρεμιέρα χωρίς να καταφέρουν να επιβληθούν της νεοφώτιστης ομάδας, ενώ στο Κόσοβο έπαιξαν με τη «φωτιά» και χρειάστηκαν την παράταση για να κάμψουν την αντίσταση της Τζιλάνι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ με τους Εντονγκαλά και Μπεν Σαχάρ να παίρνουν φανέλα βασικού. Ο Κονγκολέζος εξτρέμ πέτυχε ένα γκολ και πιστώθηκε μία ασίστ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Μούσα Τάαμαρι στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Μπεν Σαχάρ θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και μένει να διαφανεί ποιος θα επιλεγεί για το αριστερό άκρο της επίθεσης με τους Εφραίμ και Κλωναρίδη να διεκδικούν τη θέση. Την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων πολλών μηνών έκανε ο Τόμας ντε Βινσέντι στο Κόσοβο και εκτός απρόοπτου ο Αργεντινός θα χρησιμοποιηθεί στη θέση του επιτελικού μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ