aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο καημός για το τέλος του… χρόνιου πόνου

ΑΠΟΕΛ: Ο καημός για το τέλος του… χρόνιου πόνου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Νίκη σε ντέρμπι (ΑΕΛ 1-0), συνέχεια με πρόκριση σε εκτός έδρας ματς του Γιουρόπα Λιγκ (Καϊσάρ 4-1) και δύο ελπιδοφόρες εμφανίσεις. Ενθαρρυντικά στοιχεία δηλαδή για τον ΑΠΟΕΛ, που σήμερα (19:30, Cytavision 1) θα φιλοξενηθεί στο «Τάσος Μάρκου» από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την 4η αγωνιστική (αρκεί ασφαλώς να το επιτρέψει το αρμόδιο Υπουργείο, που θα προχωρήσει σε διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊό στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που αγωνίστηκε με τη Νέα Σαλαμίνα στις 13 Σεπτεμβρίου).

Οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων παίρνουν τα μηνύματα που στέλνει η ομάδα τους. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στο Καζακστάν, την είδαν μετά από καιρό να κυκλοφορεί σωστά την μπάλα, να παρουσιάζει όμορφους συνδυασμούς, να δημιουργεί ευκαιρίες και να αποδεικνύεται αποτελεσματική. Ε, είναι αλήθεια πως το έχουν καημό να σταματήσει ο… χρόνιος πόνος στα μάτια και να χαρούν ξανά όμορφο ποδόσφαιρο.

Η παρουσία δε ορισμένων από τους νεοεισερχόμενους (Ανουάρ Τουχαμί, Ντιμερσί Εντονγκαλά, Εμίλιο Ενσούε) είναι άκρως ενθαρρυντική, ενώ κάποιοι από τους παλιούς επιστρέφουν σε υψηλές πτήσεις (Γκάγιας Ζαχίντ, Τομάς ντε Βινσέντι). Με τέτοιες ενδείξεις και την επιβεβλημένη διόρθωση κάποιων ανασταλτικών αδυναμιών, το εγγύς μέλλον του ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι αισιόδοξο.

Βάσει αγωνιστικής συγκυρίας λοιπόν θα ήταν πολύ λίγα τα περίπου 500 εισιτήρια που αναλογούν στους πορτοκαλί αν συνέβαινε κάτι ανάλογο σε άλλες εποχές. Έστω και υπό τις υφιστάμενες συνθήκες, όμως, όσοι -ή σχεδόν όσοι- δικαιούνται θα βρεθούν στην ανατολική εξέδρα του γηπέδου στο Παραλίμνι. Ελπίζοντας ότι επιστρέφοντας στη Λευκωσία θα έχουν τα ίδια ή ακόμη περισσότερα θετικά συναισθήματα από την παρουσία της ομάδας τους και δεν θα επανέλθουν τα μαύρα σύννεφα από τυχόν πισωγύρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ