aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο γυμναστής των «8» και επίσημα ξανά στον «Αρχάγγελο»

ΑΠΟΕΛ: Ο γυμναστής των «8» και επίσημα ξανά στον «Αρχάγγελο»

Την πρόσληψη του Γιώργου Παρασκευά στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Ο γυμναστής της ομάδας που έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων με την πορεία στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012 επέστρεψε στον Αρχάγγελο, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Goal.com.cy από τις 9 Ιουνίου (δες ΕΔΩ) και θα έχει ως βοηθό του τον Ραφαήλ Αβρααμίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή Γιώργο Παρασκεύα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης, της ομάδας μας.

Ο κ. Παρασκευά είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A ενώ κατέχει διδακτορικό στο Sports Science.

Είναι γνωστός στο κυπριακό κοινό και ειδικά στους φίλους της ομάδας μας, από την επιτυχημένη του θητεία στον ΑΠΟΕΛ κατά την περίοδο 2008-2013. Στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος ενώ η ομάδα αγωνίστηκε δύο φορές σε όμιλο του UEFA Champions League (2009-10, 2011-12) προχωρώντας μέχρι και τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στη συνέχεια ήταν μέλος της προπονητικής ομάδας του Ivan Jovanović κατά τη θητεία τους, σε ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (2013-2019) ενώ θήτευσε και στην Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (2020-2021).

Βοηθός του κ. Παρασκευά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και προπονητής αποκατάστασης, θα είναι ο Ραφαήλ Αβρααμίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ