aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Γουίλερ που «απειλεί» τον Φεράρι

ΑΠΟΕΛ: Ο Γουίλερ που «απειλεί» τον Φεράρι

Για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ δημιουργείται συναγωνισμός ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές. Τον αναγεννημένο Χρίστο Γουίλερ και το καλοκαιρινό απόκτημα, Φράνκο Φεράρι.

Ίδια θέση, διαφορετικά ποδοσφαιρικά στοιχεία, που δίνουν το δικαίωμα στην τεχνική ηγεσία να αποφασίζει ποιον θα χρησιμοποιεί σε κάθε ματς αναλόγως αντιπάλου. Ο Αργεντινός είναι καλύτερος επιθετικά, ο Κύπριος υπερέχει αμυντικά.

Προς το παρόν, ο Φεράρι… οδηγεί την κούρσα έχοντας περισσότερες συμμετοχές και πιο πολλά αγωνιστικά λεπτά, αλλά ο Γουίλερ δείχνει πως είναι ικανός να τον απειλήσει στη συνέχεια. Έξι παιχνίδια και 465’ ο πρώτος, πέντε ματς και 255’ ο άλλος.

Η αμυντική υπεροχή του Γουίλερ πάντως, δείχνει να κερδίζει τον Αυγουστή. Στο παιχνίδι με την Πάφος FC, τον έριξε στη θέση του Φεράρι με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και τον διατήρησε σε όλο το 90λεπτο απέναντι στην Ανόρθωση. Τα πήγε πολύ καλά απέναντι στους επιτιθέμενους της «Μεγάλης Κυρίας» στον τομέα ευθύνης του και πήρε πόντους για τη συνέχεια.

Επομένως, το δίλημμα για τον Σωφρόνη Αυγουστή αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετές φορές για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ