aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο φορ που έρχεται και το ιταλικό σενάριο για Μαλκόρε

ΑΠΟΕΛ: Ο φορ που έρχεται και το ιταλικό σενάριο για Μαλκόρε

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας θα παραμείνει για τέταρτη εβδομάδα ο ΑΠΟΕΛ μετά τη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού. Οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν με το δεξί το 2023, επέστρεψαν στις επιτυχίες και πλέον επικεντρώνονται στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ στο «Στάδιο Αλφαμέγα».

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για ενίσχυση, με την απόκτηση επιθετικού να αποτελεί προτεραιότητα στον «Αρχάγγελο». Δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας tuttob.com «χρεώνουν» στον ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρον για τον Ιταλό επιθετικό, Τζιανκάρλο Μαλκόρε, ο οποίος αγωνίζεται στη Serie C, με τη φανέλα της Cerignola, όπου σε 20 συμμετοχές πέτυχε οκτώ γκολ. Στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν άγνοια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο παρελθόν θήτευσε στις Φερμάνα, Σιταμπέλα και Κάπρι.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Κβιλιτάια και παρά την αναγκαιότητα ενίσχυσης απέφυγε να βάλει χρονοδιάγραμμα στην κάθοδο νέου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ