aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο επαγγελματίας Χολτσχάουζερ και η μοναδική ομάδα που «ακυρώνει»

ΑΠΟΕΛ: Ο επαγγελματίας Χολτσχάουζερ και η μοναδική ομάδα που «ακυρώνει»

Στη λίστα των υποψηφίων μετεγγραφικών στόχων του ΑΠΟΕΛ προστέθηκε από χθες ο Αυστριακός «κόφτης» Ράφαελ Χολτσχάουζερ, ο οποίος απασχόλησε και στο παρελθόν τους «γαλαζοκίτρινους», με τη διαφορά ότι πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την Γκρασχόπερς λόγω κακής «χημείας» με τον τεχνικό Τόμισλαβ Στίπιτς. Είχε υπογράψει συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι με την ελβετική ομάδα για 2+1 χρόνια.

Από τους πρωταθλητές δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι στο «ραντάρ» του Διευθυντή Ποδοσφαίρου Ντομένικο Τέτι, όμως ο ίδιος ο 26χρονος άσος δηλώνει ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις για το μέλλον του. Την μοναδική ομάδα που «ακυρώνει» είναι η Ραπίντι Βιέννης, λόγω της προϋπηρεσίας του στη συμπολίτισσα Αούστρια.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι είναι χωρίς ομάδα για αρκετό καιρό, προκειμένου να διατηρεί την φόρμα του και να μην «μουχλιάσει» από την αγωνιστική απραξία, ο Χολτσχάουζερ φρόντισε να κάνει προπονήσεις με την SC Wiener Neustadt, ομάδα Β’ Κατηγορίας. Πάνω απ’ όλα επαγγελματίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ