aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Εντονγκαλά θα ψάξει αλλού για τις €380.000

ΑΠΟΕΛ: Ο Εντονγκαλά θα ψάξει αλλού για τις €380.000

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Παρά το γεγονός πως ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά διατηρεί συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει στη νέα σεζόν και πολύ περισσότερο θα παραμείνει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ έως τον Ιούνιο του 2023.

Ο Κονγκολέζος με βελγικό διαβατήριο πλάγιος επιθετικός αντιλαμβάνεται τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν προσαρμόστηκε στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του, μεταβίβασε στη διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει εάν κι εφόσον βρει πρόταση που θα καλύπτει τα «θέλω» του.

Ο 29χρονος διατηρεί μεγάλο συμβόλαιο στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που ενδεχομένως να αποδειχθεί τροχοπέδη στην πορεία. Για να αντιληφθείτε, έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 380.000 ευρώ, αποτελώντας έναν εκ των πιο υψηλόμισθων παικτών των γαλαζοκιτρίνων. Ο βραχύσωμος παίκτης ωστόσο πιστεύει πως ο μάνατζέρ του θα εξασφαλίσει γι’ αυτόν μία καλή πρόταση, κάτι που θα διευκολύνει τις συζητήσεις με την ομάδα της Λευκωσίας σχετικά με τη διακοπή του τρέχοντος συμβολαίου.

Ο Εντονγκαλά αλλιώς περίμενε να κυλήσει η φετινή αγωνιστική περίοδος και αλλιώς εξελίχθηκε. Δεν προσαρμόστηκε και μάλιστα, από ένα σημείο κι έπειτα, δεν αποτελούσε πρώτη επιλογή. Μόλις 13 συμμετοχές κατέγραψε στο αρχικό σχήμα από τις 25 φορές που χρησιμοποιήθηκε στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ