aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Εντονγκαλά… πάει με το ρεύμα

ΑΠΟΕΛ: Ο Εντονγκαλά… πάει με το ρεύμα

Βελτιώνεται η παρουσία του ΑΠΟΕΛ παιχνίδι με παιχνίδι, μαζί του και ποδοσφαιριστές που στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα. Ανάμεσά τους… πάει με το ρεύμα και ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

Ο εξτρέμ από το Κόνγκο άρχισε να καλυτερεύει το βιογραφικό του σημείωμα, αναφορικά με το πέρασμά του από τους γαλαζοκίτρινους. Όχι μόνο με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, μα και βάσει αριθμών.

Διαβάστε επίσης: Δημητρίου: «Επιβεβαιώνω ότι υπήρξε επαλήθευση και επιβεβαίωση των οικονομικών καταστάσεων»

Στα τρία τελευταία παιχνίδια είχε συμβολή σε ισάριθμα γκολ. Απέναντι στη Καρμιώτισσα πέτυχε το δεύτερο τέρματα (2-0), ενώ κόντρα σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα έδωσε από μία ασίστ. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, ο Εντονγκαλά μετρά τρία γκολ και τέσσερις τελικές πάσες που αξιοποιήθηκαν από συμπαίκτη του.

Μια καλή φάση, ένα γκολ, μία ασίστ, βοηθούν στο ψυχολογικό ανέβασμα κάθε ποδοσφαιριστή και συνήθως, αυτό φέρνει και την αγωνιστική βελτίωση. Κάτι που είναι θετικό για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ενόψει των ημιτελικών κυπέλλου με την Ανόρθωση. Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός ίσως να έχει ακόμα περισσότερα να προσφέρει στη συνέχεια, αλλά αυτό φυσικά θα διαπιστωθεί λίαν συντόμως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ