aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ο Ενσούε σε δύο ματς ξεπέρασε ήδη σε ασίστ τον Μιχαΐλοβιτς

AΠΟΕΛ: Ο Ενσούε σε δύο ματς ξεπέρασε ήδη σε ασίστ τον Μιχαΐλοβιτς

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Προσαρμογή ο Εμίλιο Ενσούε δεν χρειάστηκε τον Ιανουάριο του 2018 όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στον «Αρχάγγελο», επομένως ήταν δεδομένο ότι θα έμπαινε κατευθείαν στα βαθειά στη δεύτερη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ.

Τι και αν ήταν ξένο σώμα στον Απόλλωνα εδώ και μήνες καταγράφοντας την τελευταία εμφάνισή του στις 8 Μαρτίου (σε αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ σκοράροντας κιόλας) ο Ισπανός με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα μπακ προτού καλά – καλά συστηθεί με τον Μαρίνου Ουζουνίδη κέρδισε φανέλα βασικού.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ έδωσε πνοή στη δεξιά πλευρά του ΑΠΟΕΛ, ενώ απέναντι στην Καϊσάρ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ πιστώθηκε δύο ασίστ. Στο γκολ της ισοφάρισης πήρε την άψογη κάθετη πάσα του Ζαχίντ και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στο σωστό σημείο την μπάλα βγάζοντας σε θέση βολής τον σκόρερ Τόμας ντε Βινσέντι, ενώ στη φάση του τρίτου τέρματος (επίσης μετά από πάσα του Ζαχίντ) έκανε παράλληλη πάσα η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Ατζίλι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στεάουα του εκκεντρικού Μπεκάλι ή Σλόβαν Λίμπερετς τελευταίος σταθμός

Δύο ασίστ σε ένα παιχνίδι, καθόλου άσχημος απολογισμός. Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά του προκατόχου του στο δεξί άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ θα αντιληφθεί τη διαφορά στη συμμετοχή τους στο δημιουργικό τομέα. Ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, λοιπόν, σε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα στο οποίο κατέγραψε 36 συμμετοχές πιστώθηκε μόλις μία ασίστ.

Τι επιδόσεις είχε ο Ενσούε στην πρώτη του θητεία στον ΑΠΟΕΛ; 10 γκολ και εφτά ασίστ σε 30 παιχνίδια. Μιλάμε για δεξιό μπακ, έτσι;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ