aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο εκνευρισμός κατέχει πλέον εισιτήριο διαρκείας...

ΑΠΟΕΛ: Ο εκνευρισμός κατέχει πλέον εισιτήριο διαρκείας…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τα κατεβασμένα μούτρα που παραπέμπουν σε αισθήματα λύπης, απαισιοδοξίας, θυμού και κατσουφιάσματος, τείνουν να μονιμοποιηθούν στα πρόσωπα των ΑΠΟΕΛιστών και τα emojis της γκρίνιας και της στεναχώριας τα οποία χρησιμοποιούμε στα Social Media, κατακλύζουν τις αναρτήσεις που αφορούν στη νέα αποτυχία των γαλαζοκίτρινων. «Καζάνι που βράζει», είναι πλέον φτωχός χαρακτηρισμός για όλα αισθάνεται ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα (0-1) από την ΑΕΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν συνήθισε μία σεζόν να μένει τόσες πολλές φορές με άδεια χέρια και η πικρή αλήθεια επιβεβαιώνεται μέσα από πέντε λέξεις στις δηλώσεις του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ντέρμπι στη Λάρνακα: «Kάναμε τη χειρότερή μας εμφάνιση».

Η αγωνιστική κοιλιά του ΑΠΟΕΛ είναι παρατεταμένη κι όσο ταΐζεται από αποτυχίες, δεν θα χωνεύονται και τόσο πιο βαριά θα γίνεται η ομάδα και αν συνεχίσει έτσι, σύντομα κανείς δεν θα πιστεύει πως είναι ικανή να σταθεί στο ανάστημά της και να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Και αν ήταν δυνατόν οι γαλαζοκίτρινοι να αρχίσουν μαγικές επικλήσεις για καλοτυχία, αλλά και για να χάσουν έδαφος που συνδιεκδικητές τους θα το έκαναν. Μόνο που φέτος τους πάνε όλα ανάποδα και λαμβάνοντας υπόψη τα τωρινά δεδομένα, δεν σώζονται ούτε με τη χρήση ενός Ouija Board…

Για ένα πράγμα όμως, μπορεί κανείς στον ΑΠΟΕΛ να ελπίζει σε μία δυναμική αντεπίθεση. Μία-δυο κοντινές μεταξύ τους μεγάλες επιτυχίες. Ακόμη και στην Ευρώπη… Φτάνει αυτές να έλθουν άμεσα. Αυτό θα είναι ένα πιθανό ηλεκτροσόκ που θα επαναφέρει την καρδιά του ΑΠΟΕΛ στη θέση της, αλλά όχι την τάξη. Διότι η γκρίνια πολύ δύσκολα θα εξαλειφθεί. Το τί πήγε λάθος με τον σχεδιασμό το Καλοκαίρι και τον Ιανουάριο και να γίνεται αναφορά στις συχνές αλλαγές προπονητή, είναι θέματα για τα οποία βαρέθηκε ο κόσμος να διαβάζει.

Έρχεται νέο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και πλέον ο ΑΠΟΕΛ είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Και μετά η Βασιλεία… Ματς ικανά να ανεβάσουν τον διακόπτη μόνιμα, μα ικανά και να τον κρατήσουν πεσμένο. Ιδού λοιπόν η Ρόδος ΑΠΟΕΛ, ιδού και το πήδημα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ