aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Εφραίμ δίνει τον δικό του αγώνα με… θετική αφετηρία

ΑΠΟΕΛ: Ο Εφραίμ δίνει τον δικό του αγώνα με… θετική αφετηρία

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Εύκολο και άνετο ήταν το απόγευμα του ΑΠΟΕΛ αλλά και το ντεμπούτο του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων. Αν και ο Νορβηγός τεχνικός είχε μόλις μερικές μέρες στο νησί μας και στον Αρχάγγελο, πρόλαβε να δουλέψει, να μιλήσει και να βελτιώσει την εικόνα της νέας του ομάδας, η οποία, ας μην γελιόμαστε, δημιουργούσε έντονο προβληματισμό πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Λούκας Χατζηλούκας ανέλαβε χρέη… ξεναγού στα αποδυτήρια της ομάδας, ώστε ο 54χρονος τεχνικός να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για την ομάδα της πρωτεύουσας. Η ΕΝΠ πλήρωσε τα… σπασμένα και ο ΑΠΟΕΛ «ξέσπασε» με τεσσάρα χωρίς μάλιστα να απειληθεί ιδιαίτερα. Ο Γιώργος Εφραίμ ήταν εκ των πρωταγωνιστών, ο οποίος ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό μια θέση στο αρχικό σχήμα και ο Ίνγκεμπριγκτσεν του την έδωσε με το… καλημέρα.

Οι Τραμετσάνι και Τόμας Ντολ δεν έβλεπαν το πρόσωπο του Κύπριου ποδοσφαιριστή μια αξιόπιστη λύση, γεγονός που καταγράφετε από τα λιγοστά λεπτά συμμετοχής που έχει το τελευταίο διάστημα. Ο βοηθός προπονητής του Νορβηγού, Χατζηλούκας, έχει αποδείξει πως εμπιστεύεται το κυπριακό στοιχείο και φαίνεται πως συμβούλεψε κατάλληλα τον νέο προπονητή των γαλαζοκιτρίνων, ενώ ο Εφραίμ τους δικαίωσε, αφού όχι μόνο σέρβιρε το πρώτο γκολ, αλλά πέτυχε και το δεύτερο γκολ για λογαριασμό της ομάδας του.

Γενικότερα, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, γεγονός που βάζει σε… σκέψεις τον Ίνγκεμπριγκτσεν ενόψει των μαζεμένων αγώνων του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καλείται να κερδίσει 100% την εμπιστοσύνη του νέου του προπονητή, ώστε να καθιερωθεί ξανά στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ. Οι επόμενοι αντίπαλοι είναι ψηλότερου κινδύνου, και η ποιότητα του Εφραίμ, των υπολοίπων αλλά και των νέων αποκτημάτων θα αποτελέσει βαρόμετρο ώστε η ομάδα της πρωτεύουσας να εκπληρώσει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ