aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος»

ΑΠΟΕΛ: «Ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος»

Ένας παλιός γνώριμος, με όχι και τόσο ευχάριστες αναμνήσεις υπάρχει στο μετεγγραφικό κάδρο των πρωταθλητών. Και τ’ όνομα αυτού Αντρίγια Πάβλοβιτς! Όπως αποκάλυψε ο συνάδελφος Ανδρέας Μαύρος, στον «Active» (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα λέμε όλα», με τον  Πανίκο Θεοδόσιου, ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται στους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΑΠΟΕΛ. Ο 25χρονος άσος ήταν ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε, για την Κοπεγχάγη, στον αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους, την περίοδο 2016/2017 στα πλέι οφ του Champions League.

Ο άλλοτε επιθετικός της Κοπεγχάγης (που σύμφωνα με ελλαδικά Μέσα, κάποια στιγμή τον διεκδίκησε και ο Ολυμπιακός Πειραιώς), τον οποίο εκτόπισε, τόσο από την ενδεκάδα και εν συνεχεία στην έξοδο, ο «δικός μας» ο Πιέρος Σωτηρίου, αγωνίζεται στη Ραπίντ Βιέννης και εδώ και λίγες μέρες η περίπτωσή του απασχολεί τους πρωταθλητές. Πρόκειται για παίκτη που συγκεντρώνει όλο το πακέτο για το οποίο ψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ, αφού έχει εμπειρίες και παραστάσεις από υψηλού επιπέδου αγώνες, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ να σημειώσουμε πως είναι και εν ενεργεία διεθνής με τη Σερβία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Φεύγει ξανά ο Μιχαήλ, πότε ολοκληρώνεται το deal

Το καλοκαίρι του 2018, στην απαίτηση του Πάβλοβιτς να είναι ο βασικός επιθετικός της Κοπεγχάγης, η ομάδα της Δανίας του έβαλε πωλητήριο και η Αούστρια πλήρωσε 1.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο προπονητής των Δανών Στόλε Σολμπάκεν δήλωσε μάλιστα τότε: «το deal είναι ευνοϊκό και για τις δύο πλευρές». Κατά την παρουσία του στην αυστριακή ομάδα ο μετεγγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ κατέγραψε 19 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 14 στην αρχική ενδεκάδα και πέτυχε τέσσερα γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την Αούστρια μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και δεν αποκλείεται οι γαλαζοκίτρινοι να συζητούν με τους Αυστριακούς το ενδεχόμενο δανεισμού του για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Τώρα ως προς το ποια κατάληξη θα έχει το θέμα, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, αφού ως γνωστόν στον ΑΠΟΕΛ μόνο όταν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη προχωρούν σε ανακοινώσεις και δηλώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ