aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο… διάδρομος της απογείωσης

ΑΠΟΕΛ: Ο… διάδρομος της απογείωσης

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για τον ΑΠΟΕΛ. Μεθαύριο, στις 17:00, αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με μοναδικό στόχο να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Πρόκειται για ματς που μπορεί να κρίνει πάρα, μα πάρα πολλά για τους γαλαζοκίτρινους, αφού διακυβεύεται ένα ολόκληρο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εάν ο ΑΠΟΕΛ εξασφαλίσει θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της «Κυρίας» και στις 21 Απριλίου καταφέρει να το μετουσιώσει σε πρόκριση στο ΓΣΠ, τότε θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει την κούπα και αυτομάτως να διπλοτσεκάρει τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αυτό τα λέει όλα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ: Και «Γιούγκο» και Τιμούρ και Μπάγεβιτς και «Χατζηλούκα χόρευε» και ευτράπελα και συνοδεία διαιτητών (pic & vid)

Οι παίκτες του Σάββα Πουρσαϊτίδη, όπως και άπαντες στην ομάδα, έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του επικείμενου αγώνα, δηλώνοντας ότι θα εμφανιστούν απόλυτα προετοιμασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά για τη μάχη. Απέναντι είναι η Ανόρθωση, την οποία ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε τον περασμένο Οκτώβριο μέσα στο άντρο της και ηττήθηκε με 0-2. Από τότε μέχρι σήμερα, ασφαλώς, έχουν αλλάξει πάρα πολλά στις δύο ομάδες.

Οι πρωτευουσιάνοι προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες (τέσσερις στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο) και αν βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα που έχουν, αλλά και τη συνέπεια που εμφανίζουν με τον Ελλαδίτη προπονητή, τότε αισιοδοξούν πως θα έρθει το ζητούμενο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάββας Πουρσαϊτίδηςαντιμετωπίζει μονάχα τις απουσίες των παροπλισμένων εδώ και καιρό Τζακ Μπερν, Γιώργου Εφραίμ, Γιάννη Σατσιά. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δηλώνουν «παρών» και, πρωτίστως, αποφασισμένοι για το σπουδαίο παιχνίδι της Τετάρτης. Ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ, μάλιστα, προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον στο ματς με το Παραλίμνι (10 συνολικά αλλαγές) προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν πιο «φρέσκους» και πανέτοιμους βασικούς κρίκους της γαλαζοκίτρινης ενδεκάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ