aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο «δαίμονας», ο προβληματικός και ο απογοητευτικός

ΑΠΟΕΛ: Ο «δαίμονας», ο προβληματικός και ο απογοητευτικός

Ο ΑΠΟΕΛ «απέδρασε» με διπλό από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε μία περίοδο που χρειαζόταν ηρεμία όσο τίποτα άλλο. Ενδεχόμενη ήττα από την Ανόρθωση μετά την συντριβή από τη Δόξα και την απώλεια του Σούπερ Καπ θα αύξανε τη μουρμούρα και την πίεση.

Τα «μαγικά» του Αλ Τάμαρι, ο οποίος τα έκανε όλα στο ντέρμπι και οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στη νίκη δίνει «οξυγόνο» στους γαλαζοκίτρινους, ώστε να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων και να πάρουν «νηφάλια» τις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Την επόμενη βδομάδα θα τρέξουν οι εξελίξεις που αφορούν την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή, ενώ δίνεται χρόνος και στους τραυματίες να αποθεραπευτούν. Οι αγωνιστικές «πληγές» του ΑΠΟΕΛ δεν επουλώθηκαν με το διπλό στη Λάρνακα. Εάν επικρατήσει αυτή η άποψη τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος τραγικών για τους γαλαζοκίτρινους επιπτώσεων.

Διαβάστε επίσης: Yπάρχει (μόνο) ένας τρόπος να σταματήσεις τον «δαιμόνιο» Τάμαρι

Για άλλο ένα παιχνίδι η εστία των πρωταθλητών παραβιάστηκε, μάλιστα δύο φορές, ενώ επιθετικά τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από τον Ιορδανό εξτρέμ. Ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν μπορεί να επιτευχθεί από τις ικανότητες ενός ποδοσφαιριστή. Στον ΑΠΟΕΛ το αναγνωρίζουν ότι πρέπει να διαφοροποιηθεί κατά πολύ η εικόνα της ομάδας και εξαιτίας της παρουσίας αρκετών νέων παικτών και νεαρών σε ηλικία ο χρόνος κυλάει υπέρ της.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Πετρίδη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ο προβληματικός και ο απογοητευτικός
Τραυματίας αποχώρησε (ξανά) ο Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν καλύτερος σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Στη φετινή σεζόν ο έμπειρος στόπερ δεν θυμίζει σε τίποτα τον απροσπέλαστο αμυντικό των προηγούμενων χρόνων. Οι συχνοί τραυματισμοί ήταν πάντα «πονοκέφαλος» για την περίπτωση του Καρλάο, ο οποίος επιβάλλεται να ανεβάσει ταχύτητα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Άσφαιρος» έμεινε σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ρέζα. Ο Ιρανός επιθετικός στην όγδοη συμμετοχή του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ μετρά μόλις ένα τέρμα (στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαλαμίνα), ενώ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με εξαίρεση την προσπάθεια του στο 14’ που σταμάτησε ο Βάργκιτς, δεν ήταν μέσα στις επιθετικές προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Mπηχτή από τον Γκέντζογλου με αετούς και κοτόπουλα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ