aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο χρόνος που πιέζει και ο Χατζηλούκας

ΑΠΟΕΛ: Ο χρόνος που πιέζει και ο Χατζηλούκας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το μόνο σίγουρο είναι υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν ώστε ο ΑΠΟΕΛ να διατηρήσει για όγδοη διαδοχική σεζόν το στέμμα του πρωταθλητή. Μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, η ομάδα επανέρχεται στη δουλειά ενόψει της πρώτης αγωνιστικής υποχρέωσης για το 2020 με αντίπαλο το Παραλίμνι στο ΓΣΠ. Ένα ματς που είναι ορισμένο να διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου, οπότε όποιος κι αν είναι εν τέλει ο νέος προπονητής, εννοείται πως δεν θα έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του ώστε να προσθέσει τις πρώτες πινελιές.

Σε περίπτωση που ανακοινωθεί την Κυριακή, ημέρα επιστροφής των παικτών, ούτε μία εβδομάδα δεν θα έχει μπροστά του για να προετοιμάσει καταλλήλως το σύνολο. Εννοείται πως θα ενημερωθεί για το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό από τους Ντομένικο Τέτι και Λούκα Χατζηλούκα, με τον τελευταίο να έχει σπουδαίο ρόλο να διαδραματίσει, ιδιαίτερα κατά τις πρώτες εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» του νέου προπονητή. Με διάθεση και όρεξη για ακόμη περισσότερη δουλειά αναμένονται παραλλήλως οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν, δείχνοντας οι πλείστοι εξ αυτών ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ