aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Χεμέντ, οι υψηλές απαιτήσεις του και η υπομονή για φορ

ΑΠΟΕΛ: Ο Χεμέντ, οι υψηλές απαιτήσεις του και η υπομονή για φορ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Καμία εξέλιξη δεν παρατηρήθηκε ούτε και χθες στο μετεγγραφικό τοπίο στον ΑΠΟΕΛ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε τις υποδείξεις του και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές που έθεσε ως προτεραιότητα, ιδιαίτερα για την επιλογή του επιθετικού.

O Ελλαδίτης τεχνικός έχει δύο θέματα να διαχειριστεί όσον αφορά στο μετεγγραφικό τοπίο, που είναι ιδιαίτερα σημαντικά στην επιλογή των παικτών που θα έρθουν για να ενισχύσουν το ΑΠΟΕΛ. Να εντοπίσει ποδοσφαιριστή που θα πληροί τα αγωνιστικά στάνταρ της ομάδας αλλά και να έχει συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα και ίσως το σημαντικότερο, να είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Ο Ισραηλινός Τομέρ Χεμέντ ήταν ένας από τους επιθετικούς που άρεσαν  στον Μαρίνο Ουζουνιδη, αλλά οι απαιτήσεις του (περίπου €320.000), ήταν εκτός του οικονομικού πλαισίου που τέθηκε από τον ΑΠΟΕΛ.

Όσο φυσικά ο Χεμέντ είναι ελεύθερος και δεν βρίσκει ομάδα, πολύ πιθανό να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις στα πλαίσια που οι γαλαζοκίτρινοι μπορούν να ανταποκριθούν και η περίπτωση του να επανέλθει. Ο ΑΠΟΕΛ, ως γνωστόν, ψάχνει για δύο επιθετικούς.

Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται αν καταφέρει να συμφωνήσει με τον πρώτο με λεφτά που μπορεί να δώσει, ίσως ο δεύτερος να αποτελέσει μια σαφώς καλύτερη λύση αφού όσο περνά ο καιρός οι απαιτήσεις των παικτών θα μειώνονται. Οπότε, ίσως χρειαστεί ο ΑΠΟΕΛ να… παίξει άμυνα μέχρι να βρει αυτόν ή αυτούς που να ταιριάζουν στο πλάνο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ