aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O… Αύγουστος του Ζαχίντ και οι δεύτερες ευκαιρίες

ΑΠΟΕΛ: O… Αύγουστος του Ζαχίντ και οι δεύτερες ευκαιρίες

Τα περί διορίας στον Γκάγιας Ζαχίντ ώστε να απαντήσει στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ για ανανέωση συμβολαίου διέψευσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet ο Ελλαδίτης προπονητής χαριτολογώντας είπε ότι η… διορία στον Ζαχίντ λήγει στις 31 Αυγούστου, δηλαδή την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου.

Η «καψούρα» του Σάββα Πουρσαϊτίδη για τον Νορβηγό με καταγωγή από το Πακιστάν μεσοεπιθετικό είναι γνωστή και δημόσια εκφρασμένη από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Επομένως, είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή για την κάλυψη της θέσης στη μεσαία γραμμή. Ασφαλώς και δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα, αξιολογεί διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στην αγορά και εφόσον διαπιστώσει ότι δεν προκύπτει αχτίδα ελπίδας στην περίπτωση του Ζαχίντ θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ για συμβόλαιο δύο χρόνων με απολαβές που κυμαίνονται στις 300.000 ετησίως. Ο ίδιος εκτιμά ότι μπορεί να βρει συμβόλαιο με μισθό άνω των 500.000 ευρώ τον χρόνο και γι’ αυτό έδωσε εντολή στον ατζέντη του να κτυπήσει πόρτες. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δημοσιοποίησε τη δέσμευση του ποδοσφαιριστή ότι «στην Κύπρο θα επιστρέψει μόνο για τον ΑΠΟΕΛ», ενώ μίλησε για «δεύτερη ευκαιρία» σε ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Ποιοι είναι αυτοί; Κατά τα φαινόμενα στην κατηγορία αυτή εμπίπτει ο Βούγιαντιν Σάβιτς και πιθανόν ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός θα είναι στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας (28/6) και θα πάρει την ευκαιρία του από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Τη δεδομένη στιγμή μαζί με τους Βινίσιους, Σάντος και Καρώ αποτελούν το καρέ των κεντρικών αμυντικών του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ