aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Αυγουστή παίρνει ξανά μολύβι και χαρτί

ΑΠΟΕΛ: O Αυγουστή παίρνει ξανά μολύβι και χαρτί

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συλλογή πληροφοριών για την Τζουργκάρντεν. Ξέχωρα από τα πρόσφατα παιχνίδια στο Κόνφερενς Λιγκ που αποτελούν ομολογουμένως πολύ καλό οδηγό για το τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν και αυτά στο εν εξελίξει πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Η επικείμενη αντίπαλος των γαλαζοκιτρίνων στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, τα λέει αύριο εντός έδρας με την Κάλμαρ (16:00), με παροπλισμένους τους Σιούλερ, Φίντελ. Η Τζουργκάρντερ βρίσκεται στη δεύτερη θέση (10-4-3) και δη στο -1 από την πρωτοπόρο Χάκεν, διαθέτοντας την καλύτερη αμυντική γραμμή (11) και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (35).

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παίρνει μολύβι και χαρτί ώστε να σημειώσει όλα όσα ο ίδιος κρίνει απαραίτητα για να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του. Το διάβασμα του αντιπάλου κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντικό στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για επιστροφή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ