aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Αυγουστή ενημερώθηκε από τον Σλάβοβ

ΑΠΟΕΛ: Ο Αυγουστή ενημερώθηκε από τον Σλάβοβ

Πριν από ένα ακριβώς μήνα, όταν δηλαδή άρχιζε την προετοιμασία, άπαντες γνώριζαν στον ΑΠΟΕΛ πως το πρώτο και ίσως σημαντικότερο σημείο αναφοράς της σεζόν 2022-23, δεν είναι άλλο από τους αγώνες στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Βασικός στόχος; Η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για να αποφύγει τις παγίδες, αρχίζοντας το οδοιπορικό με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Μετά από τέσσερις εβδομάδες προπονήσεων και φιλικών αναμετρήσεων, λοιπόν, η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και αυτομάτως η εγρήγορση κορυφώνεται. Αύριο βράδυ, η αποστολή αναχωρεί για Βουλγαρία, κουβαλώντας στις αποσκευές τεράστια θέληση για να πραγματοποιήσει το πρώτο και σημαντικότερο βήμα μέσα στη «φωλιά» της Μπότεφ Πλόβντιβ.

«Στοχεύουμε στη νίκη και το μηδέν παθητικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης, δείγμα της αυτοπεποίθησης που αναβλύζει από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Μιλώντας στην Cablenet, αν και χαρακτήρισε μοιρασμένες τις πιθανότητες πρόκρισης, εκτίμησε πως η ομάδα του όχι μόνο θα παρουσιαστεί έτοιμη, αλλά έχει τα απαιτούμενα εφόδια ώστε να ανταποκριθεί θετικά στην επικείμενη αποστολή και να τελειώσει τη… δουλειά στο ΓΣΠ. «Δεν υπάρχει φαβορί σε τέτοια ματς. Είναι 50-50%. Πάμε στη Βουλγαρία για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Στοχεύουμε στη νίκη και το μηδέν παθητικό. Να φέρουμε τον αγώνα στο ΓΣΠ, να νικήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε τι σημαίνει ΓΣΠ, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Έχουμε την ομάδα να προκριθούμε», επισήμανε ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ.

Ενημερώθηκε επισταμένως από τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και για το προχθεσινό παιχνίδι της επικείμενης αντιπάλου με αντίπαλο την Μπότεφ Βράτσα. Ο Ιβάν Σλάβοβ που εργάστηκε παρεμπιπτόντως στην Μπότεφ Πλόβντιβ, παρακολούθησε διά ζώσης το ματς και μετέφερε νέα στοιχεία στον κόουτς του ΑΠΟΕΛ. Παρά τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, τούτη τη φορά με 2-3, εννοείται πως στην ομάδα της Λευκωσίας δεν παρασύρονται. Ο Σλάβοβ, είδε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Μπότεφ, Μάρτιν Σέκουλιτς, να μπαίνει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο ημίχρονο και να σκοράρει δύο φορές, δείγμα της ποιότητάς του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ