aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Αυγουστή αποφασίζει για την αποχώρηση, έμειναν 16 ξένοι/κοινοτικοί

ΑΠΟΕΛ: Ο Αυγουστή αποφασίζει για την αποχώρηση, έμειναν 16 ξένοι/κοινοτικοί

Η μετεγγραφή του Λέο Νατέλ θα είναι, εκτός απροόπτου, η τελευταία του ΑΠΟΕΛ στην μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Κατά τα φαινόμενα οι γαλαζοκίτρινοι σταμάτησαν στις 13 προσθήκες, ενώ με την αποχώρηση του Φράνσις Ουζόχο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ παρέμειναν 16 ξένοι και κοινοτικοί ποδοσφαιριστές.

Ως εκ τούτου ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αποφασίσει για τον αδύναμο κρίκο, ο οποίος θα μείνει εκτός λίστας. Οι Τζακ Μπερν, Ντιεμερσί Εντονγκαλά και Μάριους Λουντέμο είναι οι τρεις υποψήφιοι με σειρά προτεραιότητας. Ναι μεν ο Κύπριος τεχνικός είχε πολύ καλή άποψη για τον Μπερν προτού καν έρθει στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ, όμως φαίνεται πως αυτό δεν ανατρέπει τα προγνωστικά που θέλουν τον Ιρλανδό να είναι ο επικρατέστερος για αποχώρηση.

Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης για να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Εντονγκαλά, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει συμφωνία με την πλευρά του Κονγκολέζου ακραίου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ