aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ατζίλι που «ξέμπλεξε και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι»

ΑΠΟΕΛ: Ο Ατζίλι που «ξέμπλεξε και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι»

Παρακολουθούν την πορεία του Ομέρ Ατζίλι και του Ντορ Μίχα στο Ισραήλ. Κυρίως αυτών των δύο, αφού ως γνωστόν ήλθαν κι άλλοι Ισραηλινοί στο νησί μας, ενώ από τη γειτονική χώρα κατάγεται και ο Μπεν Σαχάρ. Γιατί αυτών των δύο περισσότερο; Επειδή υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα αθωώθηκαν μετά από μπλεξίματα που είχαν με τον νόμο έπειτα από καταγγελία ανήλικων κοριτσιών, ο νυν παίκτης του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης αντίστοιχα.

Για τον Μίχα είναι νωρίς ακόμη να εξαχθούν συμπεράσματα, ενώ ο Ατζίλι έδειξε την κλάση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και φαίνεται πως και οι δύο έμειναν ανεπηρέαστοι από τις ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες, όπως αποφάνθηκε ο Εισαγγελέας. Σε ισραηλινό ρεπορτάζ λοιπόν, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον 27χρονο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, με αφορμή το ματς των γαλαζοκίτρινων απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς στο «Γιου Νίσι» για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το σχετικό απόσπασμα: «Αφότου έκλεισε η υπόθεση εναντίον του στο Ισραήλ, μπορεί να πει κανείς ότι ο Ομέρ Ατζίλι, πλέον είναι επικεντρωμένος σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή να παίζει ποδόσφαιρο. Προσαρμόζεται εξαιρετικά στον ΑΠΟΕΛ και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι στο ταξίδι της ομάδας για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, σκοράροντας στους προηγούμενους δύο προκριματικούς γύρους. Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι ως βασικός στην Τσεχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ