aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Αποστολάκης που «δεν κατανοεί», ο καπνός και η φωτιά

ΑΠΟΕΛ: Ο Αποστολάκης που «δεν κατανοεί», ο καπνός και η φωτιά

Πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν ότι ο Τσάβι Ρόκα θα μειώσει αρκετά τον μεγάλο αριθμό συμβολαίων που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου το «τριφύλλι» να γλιτώσει χρήματα και να μπορεί να γίνεται καλύτερη διαχείριση του ρόστερ. Τα συμβόλαια όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ ξεπερνάνε τα 40 και θα γίνει προσπάθεια να μειωθεί στα 30.

Άρα, κάποιους παίκτες των οποίων το συμβόλαιο θα εκπνεύσει το ερχόμενο Καλοκαίρι, υπάρχει επιθυμία να παραμείνουν στο ρόστερ, αλλά δελεάστηκαν από άλλες ομάδες με περισσότερα χρήματα είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην γίνει κάποια υπέρβαση από την αρχική πρόταση για ανανέωση και πολύ απλά θα «τους αφήσουν να φύγουν».

Διαβάστε επίσης: «Στο βάθος… ΑΠΟΕΛ για Κλωναρίδη!»

Το θέμα μας είναι ο Κώστας Αποστολάκης ο οποίος στον στενό του κύκλο δηλώνει άγνοια σχετικά με τα περί συμφωνίας του με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ το ίδιο «πηγάζει» και από τον Παναθηναϊκό όπως γράφτηκε πρόσφατα.

«Ο Κώστας Αποστολάκης έλεγε σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν έχει υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ και δεν κατανοεί γιατί διαδίδονται τέτοιες πληροφορίες στην Κύπρο. Αυτό δεν αναιρεί ότι ο 21χρονος δεξιός μπακ δεν έχει συμφωνήσει με τον Τσάβι Ρόκα και δεν θα ανανεώσει», αναφέρεται σε παρασκηνιακή στήλη της Livesport και σε αυτές τις γραμμές υπάρχει πολύ ζουμί, η βγαίνει κάποιο συμπέρασμα.

Διαβάστε επίσης: Άλεφ (μόνο) με λιγότερα χρήματα

Γιατί; Επειδή βάσει έγκυρων ρεπορτάζ σήμερα στην Ελλάδα, οι παίχτες που αποτελούν προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό για ανανέωση συμβολαίου και η προσπάθεια είναι σε καλό δρόμο, είναι οι Δώνης, Βαγιαννίδης, Γιόχανσον, Ινσούα, αλλά και ο Βέλεθ που έχει συμφωνήσει.

Διαβάστε επίσης: Τα… γύρισαν για Αποστολάκη, δηλώνουν άγνοια παίκτης και ΠΑΟ

Από τη στιγμή που το όνομα του Αποστολάκη δεν είναι στις «προτεραιότητες» του Ρόκα για ανανέωση, αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως, παρά τα όσα «πηγάζουν» από τον κύκλο του ιδίου σχετικά με τις πληροφορίες που κάνουν λόγο ότι συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ, δεν σημαίνει πως δεν δέχθηκε πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους ή δεν αξιολογεί όλες τις προσεγγίσεις που έγιναν προς σ’ αυτόν, μέχρι να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή προσφορά και συμφέρουσα. Με τον Ρόκα πάντως, ο 21χρονος αμυντικός δεν συμφώνησε και από την άλλη είναι ίσως και ο καπνός, αφού όπου υπάρχει αυτός, υπάρχει και φωτιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ