aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο «απόλυτος βαθμός στήριξης» σε δοκιμασία

ΑΠΟΕΛ: Ο «απόλυτος βαθμός στήριξης» σε δοκιμασία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Νόμος: Αν υπάρχει κάτι που δεν είναι σταθερό στο ποδόσφαιρο είναι η στήριξη στον προπονητή μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Από τον κανόνα δεν μπορούν να ξεφύγουν ο ΑΠΟΕΛ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Σαφώς, με την ανακοίνωση της περασμένης Δευτέρας, οι γαλαζοκίτρινοι έκοψαν τη φόρα των οπαδών τους, οι οποίοι (ω, τι έκπληξη!) ζητούσαν για ακόμη μία φορά «την κεφαλήν επί πίνακι» του τεχνικού της ομάδας τους. Ωστόσο, το «ξεκαθαρίζουμε ότι θα στηρίξουμε στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή» από μόνο του δεν θα λέει τίποτα σε μερικές εβδομάδες, αν δοθεί συνέχεια σε αρνητικά αποτελέσματα και αποκαρδιωτικές εμφανίσεις.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο μοναδικός λόγος που στηρίζεται ο Ουζουνίδης, είναι ότι τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου της πρωτεύουσας δεν επιτρέπουν στη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων να μπει ξανά στη διαδικασία της αποζημίωσης. Έστω και αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο Ελλαδίτης βρίσκεται πλέον στη σφαίρα της αμφισβήτησης και για να βγει εκτός της είναι απλό τι πρέπει να συμβεί.

Ακολουθούν τρία παιχνίδια, πρώτα με την Πάφο (ΓΣΠ) και ύστερα με Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος») και Απόλλωνα (ΓΣΠ). Δίχως νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τους Παφίτες, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος πόσο θα δοκιμαστεί ο «απόλυτος βαθμός στήριξης» του Ουζουνίδη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άγνοια για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές

Αντιθέτως, με τρίποντο στην 6η αγωνιστική, τουλάχιστον άλλους τέσσερις βαθμούς στα ντέρμπι με τους δύο κυανόλευκους και σημαντικά βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ, θα γυρίσει η κατάσταση. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι, θα απαντηθεί λίαν συντόμως στην πράξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ