aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο αποδυναμωμένος πάγκος άλλαξε την εικόνα του

ΑΠΟΕΛ: Ο αποδυναμωμένος πάγκος άλλαξε την εικόνα του

Κβλιτάια, Νατέλ, Ντανίλο, Ντε Βινσέντι, Νταουσβίλι. Όλοι απόντες στο χθεσινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφος FC (2-1) και ο πάγκος του ήταν αισθητά αποδυναμωμένος. Και όμως! Όταν στράβωσε το ματς με την (προσωρινή) ισοφάριση του Βαλακάρι, οι αλλαγές άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού και συνέβαλαν ώστε να κυνηγήσει έως το τέλος τη νίκη και τελικά να δικαιωθεί.

Ο Εφραίμ έκανε σε ένα δεκάλεπτο την πιο γεμάτη παρουσία του τα τελευταία χρόνια. Τρεις ευκαιρίες και κλέψιμο στη φάση που ο Σαμπάλα πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90’+2.

Ο Δημήτρης Θεοδώρου έδωσε πνοή δεξιά, είχε καλά ανεβάσματα στην περιοχή και παραλίγο να πιστωθεί ασίστ, αφού στο 87’ έβγαλε μόνο τον Εφραίμ, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

Ακόμα και ο μικρός, ο Σταύρος Γεωργίου, μπήκε την ώρα που «έκαιγε το σίδερο» και δεν… μάσησε. Εισήλθε στο γήπεδο στο 88’ και στο 90’+1 είχε ωραία ενέργεια και πάσα, βγάζοντας πάλι σε θέση βολής τον Εφραίμ, ο οποίος είδε τον Ρούντκο να του λέει «όχι». Από το κόρνερ που εκτελέστηκε έγινε η φάση στην εξέλιξη, που απέφερε το γκολ-χρυσάφι για τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ