aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο απαιτητικός Ουζουνίδης κι ο... εφεδρικός «επιθετικός» Λουντεμό

ΑΠΟΕΛ: Ο απαιτητικός Ουζουνίδης κι ο… εφεδρικός «επιθετικός» Λουντεμό

Σαφώς πιο απαιτητικός ήταν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την Ανόρθωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κάτι που πρόδιδαν άλλωστε οι κινήσεις και πρωτίστως οι φωνές του από τον πάγκο. Ο Ελλαδίτης τεχνικός άντλησε συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας του τρεις περίπου εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος (κορωνοϊού πάντοτε επιτρέποντος…) και εν αναμονή της περαιτέρω ενίσχυσης.

Γενικώς, οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν ρυθμό μόνο κατά διαστήματα στο κυριακάτικο ματς, καθώς τους έλειπε η ενέργεια και η σπιρτάδα στις κινήσεις, κάτι λογικό για την εποχή, αφού τώρα μπήκαν στο τρίτο και τελευταίο στάδιο προετοιμασίας. Προφανώς, ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν. Πολύ περισσότερα θα αντληθούν στα επόμενα φιλικά, όταν ο κόουτς των πρωτευουσιάνων θα καταλήξει στις επιλογές του ενόψει πρεμιέρας, περιορίζοντας παραλλήλως τον αριθμό των αλλαγών.

Θετικές εντυπώσεις άφησε σε ακόμη ένα τεστ ο Μάριους Λουντεμό, ο οποίος σκόραρε το τρίτο του ανεπίσημο γκολ, δείχνει ότι είναι παίκτης που έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο σε επίσημα ματς, εάν και αφόσον κριθεί αναγκαίο και όταν οι συνθήκες ενός αγώνα το απαιτήσουν να τον δούμε και σε ρόλο… επιθετικού. Λόγω και του ύψους του, ο Νορβηγός μέσος προωθείται στις στατικές φάσεις και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ