aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο ανταγωνιστής για Κάντις και τα €2.500.000 της Μπενφίκα

ΑΠΟΕΛ: Ο ανταγωνιστής για Κάντις και τα €2.500.000 της Μπενφίκα

Δύο βασικοί διεκδικητές υπάρχουν στο προσκήνιο για τον δανεισμό του Ζόντερ Κάντις από την Μπενφίκα. Οι «αετοί» της Λισαβόνας έχουν στην υπό παραχώρηση λίστα τον Βενεζουελάνο επιθετικό, ο οποίος στη λήξασα σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Ντιζόν. Στην Λιγκ 1 ο 24χρονος ποδοσφαιριστής κατέγραψε 17 εμφανίσεις, πέτυχε δύο γκολ και πιστώθηκε δύο ασίστ.

Όπως αποκάλυψε η «record.pt» ο ύψους 1.91μ. επιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας, ενώ σε σημερινό ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα voetbalnieuws.be σημειώνει ότι ο ανταγωνιστής της κυπριακής ομάδας για την απόκτηση του Κάντις είναι η Κλαμπ Μπριζ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα βρίσκει με Ακιντόλα, περιμένει Μίντιλαντ!

Η βελγική ομάδα έχει το αβαντάζ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου, όμως από την άλλη στον ΑΠΟΕΛ ο τρεις φορές διεθνής με την εθνική Βενεζουέλας επιθετικός μάλλον θα έχει περισσότερες ευκαιρίες απ’ ότι στη βελγική ομάδα. Το 2019 η Μπενφίκα δαπάνησε 2.500.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τη Βιτόρια Σετούμπαλ, όπου ο Κάντις έπαιξε τη σεζόν 2018-19 καταγράφοντας 31 συμμετοχές και εννέα τέρματα. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί με δύο ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Τάαμαρι: Η Σπόρτινγκ και οι €500.000 από τον Πειραιά

Η πιο κάτω φωτογραφία συνοδεύει την ανάρτηση Βενεζουελάνου δημοσιογράφου στο twitter 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ